logo logo
Fotbal flash

Înfrângere zdrobitoare suferită de FCSB, în derby-ul din deplasare cu CFR Cluj

30 August 2021

 

Card image

Fără antrenor principal pe bancă, CFR Cluj a reușit să câștige derby-ul cu FCSB, la un scor categoric 4-1, într-o partidă a etapei a 7-a, disputată duminică la Cluj, pe o ploaie torențială. După acest rezultat, CFR Cluj are punctaj maxim, în vreme ce, FCSB cu numai 9 puncte ocupă locul 7.

Golurile au fost marcate de Bilel Omrani, '30; Runar Sigurjonsson, '56; Ciprian Deac, '67; Denis Alibec, '73 (pen), pentru CFR Cluj, respectiv, Ianis Stoica, '90, pentru FCSB. Trebuie spus că, portarul echipei FCSB, Andrei Vlad, a gafat la golul lui Sigurjonsson și a comis faultul în careu asupra lui Petrila, din minutul 73.

Calitatea jocului a fost influențată și de condițiile meteo, dar și în aceste condiții, jucătorii echipei CFR Cluj, s-au adaptat mai bine, cu toate că, nu prea s-au antrenat pentru acest joc, ținând cont de frământările din interiorul clubului, cu schimbarea conducerii tehnice. Dacă privim statisticile, posesia a aparținut clujenilor, cu un raport de 53/47, la fel, raportul șuturilor pe poartă, 7/2.

În etapa a 8-a, ce se va disputa după jocurile Echipei Naționale, CFR Cluj va evolua în deplasare cu FC Botoșani, iar FCSB va juca pe Arena Națională cu Dinamo, un adevărat derby de altădată.

Reacția antrenorului echipei FCSB, Edi Iordănescu, după înfrângerea cu CFR Cluj

După eșecul cu CFR Cluj, antrenorul echipei FCSB, Edi Iordănescu, a declarat la canalul de televiziune Telekom Sport, următoarele: „Consider o partidă pierdută, la un scor greu de digerat, acesta este fotbalul. Am întâlnit astăzi Campiona României și echipa care este detașat pe primul loc, care din nou, a arătat valoare, experiență, a gestionat foarte bine, a trecut și peste toate problemele care au fost în ultima perioadă aici. Le cer scuze suporterilor noștri, în numele echipei și ne pare rău. Trebuie să înțeleagă toată lumea că, asta este diferența la momentul de față. Doar conștientizând unde suntem, putem să reparăm lucrurile și să creștem. Este foarte greu să vorbim despre titlu, atât timp cât arătăm atâta naivitate, atâta fragilitate, pentru că, dacă analizăm jocul, prima repriză n-a fost rea. Am avut 2-3 ocazii, dar am luat gol, pe o execuție care, a avut și multă șansă la Bilel.”

„Au fost greșeli individuale și la primul gol și la al doilea. În repriza a doua, ne-am pierdut capul și asta spune lipsî de maturitate, lipsă de experiență, lipsă de personalittate. Avem nevoie să ne acoperim posturile, pentru că echipa a pierdut jucători cu calitate. Sunt jucători foarte tineri și cu talent, dar cu talentul nu câștigi campionatul”, a spus Edi Iordănescu în încheiere.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Șumudică, după eliminarea echipei CFR din Champions League: S-a calificat echipa mai bună

 

Card image