logo logo
Fotbal flash

Înfrângerea de pe teren propriu a Rapidului cu Petrolul, greu de digerat

14 august 2023

 

Card image

Dezamăgire totală, după eșecul Rapidului în partida cu Petrolul, în partida de pe Giulești, disputată duminică, din cadrul etapei a 5-a, mai ales că cele două goluri ale Petrolului, au fost de fapt două autogoluri, având ca autori pe Oaidă (minutul 63) și Borja Valle (minutul 90+6).

Jucătorii Rapidului nu s-au trezit după eșecul din etapa a 4-a, cu cei de la Voluntari, când și atunci, golul victoriei celor din Voluntari, a fost tot un autogol, avînd-ul ca autor pe fundașul Braun.

Presiunea pe umerii jucătorilor este atât de mare, încât aproape că le tremurau picioarele în fața porții lui Zima. Inclusiv golgheterul campionatului din sezonul trecut, Marko Dugandzic, nu s-a putut concentra la cea mai mare ocazie de gol (minutul 77).

Conducerea administrativă a clubului și cea tehnică, trebuie să declare cât mai repede schimbarea obiectivului, pentru că nu poți să te bați pentru un loc pe podium cu două înfrângeri consecutive, apoi jucătorii trebuie să uite cât mai repede de jocul cu Petrolul.

Galeria Rapidului a fost din nou la înălțime, și-a încurajat echipa, pe toată durata partidei, apoi la final, au scandat împotriva lui Daniel Niculae. O întâlnire a jucătorilor, cu conducerea clubului, cu reprezentanții suporterilor, ar fi benefică pentru redresarea situației.

Declarația antrenorului echipei Rapid, Cristiano Bergodi, după eșecul cu Petrolul

La finalul partidei, antrenorul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Au fost greșeli individuale, ne-a lipsit clarviziunea și acea minte limpede. Chiar dacă n-am făcut un meci deosebit, am avut ocazii, prin Marko Dugandzic, iar după, facem cadou și asta ce putem face! Presiunea pentru unii jucători este grea, în fața tribunelor. Primul gol primit din fază fixă, parcă ne-a tăiat picioarele. Băieții s-au antrenat bine, dar probabil presiunea asta ne-a apăsat. Trebuie vorbit cu băieții pentru a le reda moralul. În acest moment sunt probleme.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Rapid și Sepsi au terminat 0-0, într-un meci frumos, al primei etape din Superligă

 

Card image