logo logo
Fotbal flash

Într-o partidă a etapei a 3-a, FC Voluntari învinge UTA Arad, scor 3-0

31 iulie 2022

 

Card image

Sâmbătă la Mioveni, FC Volluntari în calitate de gazdă, a învins UTA Arad, scor 3-0, urmare a golurilor înscrise de Adam Nemec, '39; Marcelo Lopes, '43 și Daniel Florea, '85.

Victoria ilfovenilor a fost una meritată, fiind echipa mai motivată și mai pragmatică, reușind ca să urce în clasament pe locul secund, cu un număr de 6 puncte. Evoluția atacantului echipei UTA, David Miculescu, a fost una modestă, nereușind să pună în pericol poarta lui Mihai Popa.

UTA Arad a avut conform statisticilor partidei, o posesie mai bună, 59/41, un raport al ocaziilor de gol mai bun 14/12. La capitolul de șuturi pe spațiul porții, a condus FV Voluntari, cu un raport de 6/3.

În etapa a 4-a din Superligă, FC Voluntari va evolua la fel ca și UTA în deplasare, unde vor întâlni, FC Hermannstadt (stadionul din Gaz Metan) și respectiv Sepsi OSK (stadionul din Sfântul Gheorghe).

Declarația atacantului echipei UTA, David Miculescu, după înfrângerea cu FC Voluntari

Atacantul echipei UTA, David Miculescu, a declarat după înfrângerea cu FC Voluntari, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Nu credeam că astăzi vom pierde, venisem ca să luăm cele trei puncte și am pierdut la un scor neimaginabil. În deplasare, astăzi am pierdut din nou la fel ca la Pitești, acasă am jucat cu Petrolul și am câștigat.”

În legătură cu un eventual transfer la FCSB, Miculescu a spus: „Am văzut și eu discuțiile pe internet. Mie de la club, nu mi s-a zis încă nimic și oficial n-am ce să vă zic. Șansele transferului sunt mari, dar cât sunt aici, nu vreau să vorbesc despre Steaua.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Scor egal în ultimul meci de verificare, între echipele argeșene FC Argeș și CS Mioveni

 

Card image