logo logo
Fotbal flash

Într-o partidă a etapei a 8-a, Farul învinge Academica, scor 5-0 și urcă pe locul 4

14 septembrie 2021

 

Card image

După un hat-trick al lui Jefte Betancor, un gol frumos al lui Adi Petre și primul gol înscris în liga 1 de Enes Sali, de numai 15 ani, Farul Constanța nu a dat nicio șansă echipei de pe ultima poziție a clasamentului, Academica Clinceni, în partida disputată luni la Ovidiu.

După 8 etape, echipa condusă de pe bancă de Ghorghe Hagi, îl are pe Jefte Betancor, golgheterul campionatului, cu 7 goluri și rămâne echipa cu cea mai bună apărare, cu doar două goluri încasate și cu al 2-lea, cel mai bun atac, cu 12 goluri marcate, după CFR Cluj, care are 13 goluri înscrise.

Cu cele trei goluri marcate, Jefte Betancor a fost cel mai bun jucător de pe teren, iar dacă nu era schimbat de Gheorghe Hagi, în minutul 58, sigur mai marca. Probabil antrenorul a vrut să-l protejeze de o eventuală accidentare, știind are nevoie de el în etapa următoare, în deplasarea cu Chindia, de sâmbătă.

Declarația antrenorului echipei Farul, Gheorghe Hagi, după victoria cu Academica

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul, a declarat după victoria categorică cu Academica, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Am încercat să pregătim meciul, astfel că știam că trebuie să-i desfacem. Este o echipă care totdeauna ne-a creat probleme, am făcut ce-am pregătit, am avut răbdare, am construit bine, am creat superioritate, în special mai mult în repriza a doua. Practic nu le-am dat timp să gândească, în criză de spațiu și timp i-am supus. Am reușit un meci bun, am marcat goluri. Se cunoaște că, atunci când jucăm acasă, jucăm mult mai bine ca în deplasare, cu suporterii și cu aportul lor.”

Întrebat cum explică faptul că echipa Farul are cea mai bună apărare, Gheorghe Hagi a spus: „Cu mijlocașii și fundașii care-i avem, eu cred că, anul acesta avem o echipă bună în apărare, se completează unul pe altul, mai avem și oamenii de pe bancă, care n-au jucat, sunt mulțumit de lotul care-l avem în mijloc și în spate.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Young Boys, s-a calificat în grupele Champions League, după victoria cu Ferencvaros

 

Card image