logo logo
Fotbal flash

Într-un joc din etapa a 12-a, FCSB învinge CS Mioveni, la un scor de neprezentare

17 octombrie 2021

 

Card image

FCSB a reușit victoria cu scorul de 3-0, în jocul cu CS Mioveni, disputat sâmbătă la Buzău, cu toate indisponibilitățile din lot, în frunte cu antrenorul principal Edi Iordănescu, legate de pandemia Covid 19. Din această cauză, este posibil ca meciul cu Farul Constanța, ce ar trebui să se dispute duminica viitoare, să fie amânat.

Golurile echipei FCSB au fost înscrise de Florin Tănase, 56 (pen); Andrei Dumiter, 65 și Claudiu Keșeru, 70. Penalti-ul obținut de Claudiu Keșeru în duelul cu Scarlatache, din minutul 56, în realitate nu a fost vorba de nici un fault în careu, iar centralul Marcel Bârsan ar trebui oprit de la delegări o bună perioadă de timp, eventual mutat în lotul de arbitri din Liga a 2-a.

Din minutul 45, Alexandru Buziuc, fost component al FCSB, și-a lăsat actuala echipă, CS Mioveni în inferioritate numerică, după ce a încasat două cartonașe galbene, primul ușor acordat de același Marcel Bîrsan, iar al doilea, a fost încasat pe merit.

Victoria echipei FCSB nu poate fi pusă la îndoială, înaintea fazei litigioase de la primul gol, Claudiu Keșeru a trimis mingea în bara porții lui Justin Popescu. Mai putem consemna la această partidă, revenirea în lotul echipei FCSB, a căpitanului Florin Tănase, după o accidentare de lungă durată.

Declarația căpitanului echipei FCSB, Florin Tănase, după victoria cu CS Mioveni

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, a declarat după victoria cu CS Mioveni, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „A fost o victorie obținută pe un teren foarte greu. Mă bucur că am reușit să marchez și să luăm cele trei puncte și că i-am făcut fericiți și pe colegii noștri care își doreau această victorie și pe Mister, care sunt în carantină. După meci, Edi Iordănescu ne-a transmis felicitări prin Dl. Eugen Nae. O dată cu jocurile ce vor urma, o să-mi revin la forma de dinaintea accidentării. În victoria noastră, a contat foarte mult și acea eliminare a lui Buziuc. Eram încrezători că vom câștiga, deși am avut decât o singură rezervă pe bancă.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

După egalul cu Randers, CFR Cluj a obținut primul punct în grupa D, a Conference League

 

Card image