logo logo
Fotbal flash

Joi, într-o conferință de presă, președintele lui Dinamo a prezentat ultimele 4 achiziții

10 Septembrie 2021

 

Card image

Președintele clubului Dinamo, Iulius Mureșan, într-o conferință de presă susținută joi, la sediul clubului din Ștefan cel Mare, a prezentat ultimii 4 jucători transferați, realizate pe finalul perioadei de transferuri și este posibil ca unii dintre ei să-i vedem la muncă în derby-ul cu FCSB de duminică, din cadrul etapei a 8-a, de pe Arena Națională.

Cei 4 jucători prezentați de Președintele lui Dinamo, sunt: Mirko Ivanovski (Diosgyori- Ungaria), Plamen Iliev (Ludogorets- Bulgaria), Cătălin Itu (CFR Cluj) și Cătălin Țâră (Suduva- Lituania). Bulgarul Plamen Iliev, portar, a mai evoluat în România la cluburile FC Botoșani și Astra Giurgiu. Celălalt jucător, Mirko Ivanovski, născut în Macedonia, a mai evoluat și el în România, pe post de atacant, pentru Astra Giurgiu și CFR Cluj.

Declarații la conferința de presă

Președintele lui Dinamo, Iulius Mureșan a declarat următoarele: „Campania de transferuri, nu pot să zic că s-a încheiat, mai avem discuții cu un singur jucător și să vedem dacă reușim să-l aducem. Sunt mulțumit de jucătorii pe care i-am adus, urmează ca ei să confirme în fiecare zi la antrenamente și în joc. Le urăm bun venit și sper ca împreună cu jucătorii care sunt în lotul lui Dinamo, să facem un grup unit, puternic și să obținem rezultate.”

Portarul Plamen Iliev a declarat: „Mă bucur că am semnat cu o echipă precum Dinamo, una dintre cle mai bune echipe, nu este într-o perioadă foarte ok acum, dar suntem aici să ajutăm clubul cât putem. Sper ca noi toți jucătorii, care am venit acum, să intrăm cât mai repede în formă bună, să ajutăm și colegii și echipa.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Dinamo pierde partida cu Farul de la Ovidiu, la un scor de neprezentare

 

Card image