logo logo
Fotbal flash

Juventus a început anul cu un rezultat de egalitate, scor 1-1, pe propriul teren cu Napoli

07 Ianuarie 2022

 

Card image

Juventus își continuă lupta pentru prinderea unui loc de Champions League, dar după egalul înregistrat cu Napoli, pe Allianz Stadium, fanii echipei mai au de așteptat. Este drept că au întâlnit un adversar puternic, Napoli se situează pe locul 3, fiind puțin probabil să nu prindă unul din cele 4 locuri de Champions League.

În partida disputată joi, din cadrul etapei a 20-a, Napoli a deschis scorul în minutul 23, având-ul ca autor pe atacantul Dries Mertens, care este și golgheterul echipei cu 6 reușite. Juventus a reușit golul egalizator în minutul 54, prin atacantul Federico Chiesa.

Partida a avut ritm, jucătorii s-au întrebuințat la maximum, însă vacanța de iarnă de aproximativ două săptămâni, a făcut ca forma sportivă la care ajunseseră, să aibă de suferit. La Juventus se simte lipsa din formula de bază a celor doi fundași, Bonucci și Chielini, ambii cu probleme medicale de lungă durată.

În etapa următoare, care se va disputa duminică, Juventus va evolua în deplasare cu Roma, iar Napoli va juca acasă, cu Sampdoria. În clasamentul Serie A, conduce în continuare Inter, cu 46 puncte, fiind urmată de Milan, cu 45 puncte și pe podium mai regăsim Napoli, cu 40 puncte. Juventus ocupă locul 5, cu 35 puncte, cu 3 puncte în spatele echipei Atalanta, care ocupă locul 4.

Declarația antrenorului echipei Juventus, Massimiliano Allegri, după egalul cu Napoli

Antrenorul echipei Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat după egalul cu Napoli, conform site-ului oficial al clubului torinez, următoarele: „A fost o confruntare cu un rival direct. Napoli a jucat bine și am făcut-o și noi. Am fi putut prelua conducerea, dar ne-a lipsit precizia în ultima treime. După egalare, am avut trei sau patru minute de presiune decentă. Am devenit apoi puțin neglijenți în posesie și ne-am grăbit jocul. Am vrut să câștigăm pentru a reduce diferența din clasament, dar ar trebui să ne concentrăm și pe aspectele pozitive. Decalajul rămâne în continuare același. Echipa a făcut o performanță bună împotriva unei echipe decente, cum este Napoli, care a știut să ne facă viața grea. În general, trebuie să începem să înscriem mai multe goluri. Au fost câteva semne bune astăzi: Chiesa a revenit printre marcatori. Lucrăm din greu la asta și simt că golurile vor veni.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Mihai Ciobanu, secund Botoșani: Felicit forța aceasta colosolă, care se numește galeria Rapidului

 

Card image