logo logo
Fotbal flash

Juventus obține a 8-a victorie consecutivă în Serie A, ultimul succes, 1-0 cu Udinese

08 ianuarie 2023

 

Card image

În Serie A, Juventus vine puternic din urmă și obține a 8-a victorie consecutivă, lucru care nu este la îndemână oricărei echipe din campionatul italian. Ultima izbândă realizată sâmbătă, când a trecut de Udinese, pe Allianz Stadium, în prezența a 41,5 mii de spectatori, scor final 1-0.

Deși are multe indisponibilități pe bancă, datorate accidentărilor, printre care amintim, Bonucci, Pogba, Dusan Vlahovic, antrenorul Massimiliano Allegri s-a agitat mult be bancă, a primit și un cartonaș galben, dar a găsit mutarea decisivă prin introducerea lui Chiesa, în minutul 62, coautor la golul din minutul 86, înscris de fundașul Danilo.

Partida dintre Juventus și Udinese, din cadrul etapei a 17-a, a fost una echilibrată, diferența a fost făcută de Chiesa, care a preluat excelent pe piept o minge, apoi a centrat scurt pentru Danilo, autorul golului.

Cu cele trei puncte obținute, Juventus ajunge provizoriu pe locul doi în clasament, cu 37 puncte, la 4 puncte în spatele lui Napoli și cu un punt în fața lui Milan, care are un joc mai puțin disputat. În etapa următoare, urmează derby-ul campionatului, atunci când Napoli va primi vineri, vizita echipei Juventus. Dacă vor învinge cei de la Napoli, vor lua o opțiune serioasă pentru cucerirea titlului. Oricum se așteaptă un joc frumos și urmărit cu sufletul la gură de fanii ambelor formații și nu numai.

Declarația antrenorului echipei Juventus, Massimiliano Allegri, după victoria cu Udinese

Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat după victoria cu Udinese, conform ziarului Corriere delo Sport, următoarele: „Trebuie să ridicăm ștacheta în ceea ce privește performanța. La Cremona nu am jucat un meci bun, din punct de vedere al atenției, în timp ce în seara asta a fost mai bine împotriva unui Udinese puternic. În repriza a doua am crescut, am arătat o stare psihică bună, dar și fizică."

Despre viitorul joc cu Napoli, Allegri a spus: „Sunt favoriți clari, vrem să ne consolidăm locul în primele patru. Au mai rămas două etape până la finalul turului, am câștigat 37 de puncte și suntem mulțumiți. Ridicarea ștachetei înseamnă îmbunătățirea performanței din toate punctele de vedere.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

FCSB obține o victorie la limită, în partida cu FC Botoșani și urcă pe locul 3 în clasament

 

Card image