logo logo
Fotbal flash

Kait și Mutu au susținut conferința de presă, cu o zi înaintea partidei cu Sepsi

20 ianuarie 2023

 

Card image

Mijlocașul echipei Rapid, Mattias Kait și antrenorul Adrian Mutu au susținut joi o conferință de presă, înaintea primului meci oficial al anului. Totodată, anul 1923 reprezintă borna celor 100 de ani de la înființarea clubului Rapid.

În deschiderea conferiței de presă, Mattias Kait a declarat următoarele: „Partida de mâine este una foarte importantă pentru noi. Bineînțeles că ne dorim să începem noul an cu o victorie. Meciul de mâine este un meci decisiv, pentru că ne-am putea desprinde de Sepsi. Luăm fiecare meci în parte. În momentul de față prioritatea noastră este să terminăm în primele șase echipe. Dacă ne atingem acest obiectiv, vom vedea ce putem face mai mult în play-off. Este un meci important pentru noi și sperăm ca rezultatul să fie asemănător celui din partida din tur.” 

În continuarea conferinței de presă, antrenorul Adrian Mutu a spus: „Cu Sepsi va fi un meci extrem de greu, cu o contracandidată la play-off. Ne dorim să facem o figură frumoasă, ne dorim să câștigăm acest meci. Sepsi este o echipă puternică și este în stare să surprindă orice adversar. Noul gazon, pe care îl vom proba la antrenamentul din această seară, nu este refăcut complet, dar mâine vrem să oferim publicului un joc spectacol.”

Legat de noile transferuri, care se vor efectua, Adi Mutu a declarat: „Începând de astăzi, putem face transferuri. Ne aflăm în discuții și negocieri cu câțiva jucători. Să vedem dacă va ajunge cineva, dacă nu, mergem înainte, pentru că noi, am avut probleme mari de lot în lunile noiembrie și decembrie, când am avut mulți accidentați.” Adi Mutu și l-ar dori la echipă pe Gheorghe Grozav, declarând: „Gicu Grozav este un fotbalist pe care orice echipă din fotbalul românesc și l-ar dori. A avut o parte de sezon bună, a dat și goluri, este un jucător valoros. A fost și la Echipa Națională, nici nu trebuie să discutăm de talentul și valoarea lui, care este peste media din acest campionat.”

Despre posibilitatea reîntoarcerii lui Rareș Ilie la Rapid, Adi Mutu a spus: „Nu cred că poate reveni și nici n-ar fi indicat pentru el.”

În încheiere, Adrian Mutu a spus: „Nu a fost o ofertă specială de la Salernitana pentru mine și nici nu vreau să dezvolt acest subiect, că am fost pe o listă a unei echipe. Am contract cu Rapid până în 2025, poate și mai mult.”

Situația din clasament înaintea disputării jocului dintre Rapid și Sepsi

Rapid ocupă locul 4, cu 38 puncte, la egalitate de puncte cu FCSB (locul 3) și U Craiova (locul 5), despărțite de golaveraj. Cu 32 puncte, Sepsi OSK, cu antrenorul Cristiano Bergodi pe bancă, ocupă locul 6. Reamintim că în partida tur, din cadrul etapei a 7-a, disputată la Sfântul Gheorghe, Rapid a învins Sepsi cu scorul de 2-1.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Barcelona obține un singur punct în partida cu Espanyol și trece pe primul loc al clasamentului

 

Card image