logo logo
Fotbal flash

Karim Benzema, atacant Real Madrid, după victoria cu Liverpool: A fost un meci dificil, complicat

16 Martie 2023

 

Card image

Miercuri, pe stadionul Santiago Bernabéu, Real Madrid și Liverpool s-au confruntat în manșa secundă din optimile Champions League, în prezența a peste 63 mii de spectatori, victoria revenind madrilenilor cu scorul de 1-0. Scorul general cu care Real Madrid merge mai departe în sferturile competiției, este de 6-2.

Golul victoriei echipei Real Madrid a fost marcat de atacantul Karim Benzema, în minutul 78, cu un șut din 8 metri, din pasa lui Vinicius Junior. Madrilenii puteau beneficia de un penalti, în minutele de prelungiri ale meciului, pentru un henț involuntar comis în careu, de fundașul echipei britanice Konstantinos Tsimikas, însă după analiza VAR, s-a decis că nu se impunea asemenea sancțiune.

Victoria echipei Real Madrid a fost meritată, fiind echipa care funcționează aproape de perfecțiune, cu un schimb rapid de pase și de ritm, singurele probleme fiind ratările. Din 7 șuturi pe spațiul porții a reușit numai un singur gol, în comparație cu partida tur, care a fost mult mai dinamică, când din 6 șuturi pe poartă a reușit 5 goluri.

Pentru tragerea la sorți a sferturilor de finală, ce va avea loc vineri 17 martie, de la orele 13:00, s-au calificat trei echipe din Italia (Milan, Inter și Napoli) două echipe din Anglia (Chelsea și Man City) și câte o formație din Spania (Real Madrid), Germania (Bayern) și Portugalia (Benfica).

Declarația atacantului echipei Real Madrid, Karim Benzema, după victoria cu Liverpool

După victoria cu Liverpool, autorul singurului gol, atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, a declarat conform site-ului UEFA, următoarele: „A fost un meci dificil, complicat. Dar încă de la început am demonstrat cât de mult ne dorim o victorie și să progresăm. Am ieșit din cauza unei lovituri pe care am luat-o în tibie. Dar este doar o lovitură, voi fi bine să înfrunt Barcelona duminică. Toate echipele rămase sunt foarte bune. Nu există rivali "mici" care să aștepte în ultimele opt! Abordarea mea este întotdeauna doar să așteptăm și să vadem cu cine suntem împerecheați. Fotbalul modern înseamnă că, oricine ai fi, probabil că va trebui să suferim pe timpul meciului. Singurul lucru important aici, a fost să câștigăm și să trecem prin asta, ceea ce am făcut..”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Într-un joc al etapei a 27-a, UTA a cedat pe terenul propriu, toate punctele echipei Farul

 

Card image