logo logo
Fotbal flash

Kevin Luckassen debut cu golul victoriei la Rapid, în jocul cu CS Mioveni, scor 2-1

18 septembrie 2022

 

Card image

Sâmbătă pe stadionul Giulești, într-o partidă a etapei a 11-a, din Superligă, Rapid a învins CS Mioveni, scor 2-1. Rapid a reușit să răstoarne rezultatul, deoarece cei de la Mioveni, reușiseră să deschidă scorul în minutul 23, printr-un gol înscris de Scarlatache, cu o reluare puternică cu capul.

După numai 6 minute de la primirea golului, atacantul echipei Rapid, Antonio Sefer a reușit egalarea, din pasa cu capul a lui Valentin Costache. Cu două minute înaintea timpului regulamentar, Kevin Luckassen a înscris golul victoriei, cu un șut din cădere de la câțiva metri, mingea revenind-ui din bară, la șutul lui Cristi Săpunaru din 15 metri.

Mijlocașul echipei Rapid, francezul Papeau, reușise să deschidă scorul în minutul 9, iar golul a fost anulat după verificarea VAR, pentru ofsaid, deși pe traiectoria mingiei, portarul Iustin Popescu nu a fost incomodat de nici un jucător rapidist, fiind o fază grea, iar arbitrul de centru Horia Mladinovici a anulat golul, după ce a verificat faza pe monitorul de la marginea terenului.

Din minutul 34, formația CS Mioveni a evoluat în inferioritate numerică, după ce mijlocașul Vlad Pop a primit al doilea cartonaș galben și automat cartonașul roșu. Spre lauda lor, jucătorii echipei din Mioveni, cu Flavius Stoican pe bancă, nu au stat numai în apărare, cu un jucător în minus și au pus probleme și în atac, în special prin Rădescu, intrat după pauză în locul lui Buziuc.

Cu cele trei puncte obținute, Rapid rămâne în continuare pe locul 2, cu 24 puncte, la egalitate cu ocupanta locului 1, Farul, despărțite de golaveraj. CS Mioveni rămâne în continuare pe același loc 15, cu numai 6 puncte. După jocurile Echipei Naționale, campionatul se reia pe data de 30 septembrie. Rapid va evolua în deplasare cu Chindia, pe data de 03 octombrie, iar CS Mioveni, va evolua acasă cu FCU Craiova.

Declarația antrenorului echipei Rapid, Adi Mutu, după victoria cu CS Mioveni

Revenit după operația de apendicită, pe banca echipei Rapid, Adi Mutu a declarat după victoria cu Mioveni, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Este o victorie frumoasă, pentru că, a fost muncită, așa cum anticipam înainte de acest meci, cu o echipă care s-a apărat și a încercat să joace pe contraatac. Chiar dacă au dat un gol din fază fixă, eu cred că dacă se valida acel gol, probabil altul era scorul, dar nu mai contează. Important este că am câștigat, suntem pe primul loc, la egalitate cu Farul. Mă bucur că avem 8 victorii, cele mai multe din campionat, ceea ce este important pentru noi.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Victorie meritată obținută de U Craiova, în epilogul etapei a 7-a, cu FC Botoșani

 

Card image