logo logo
Fotbal flash

Lanterna roșie, CS Mioveni cu un nou antrenor pe bancă frânează Petrolul în drumul spre play-off

22 ianuarie 2023

 

Card image

Partida dintre CS Mioveni și Petrolul, din cadrul etapei a 22-a din Superligă, disputată sâmbătă pe stadionul Orășenesc din Mioveni, s-a încheiat cu scorul de 1-0, în favoarea gazdelor, urmare a golului înscris de Bogdan Rusu, în minutul 10.

Petrolul și-ar fi dorit toate punctele din această partidă, pentru a ocupa utimul loc de play-off din clasament, ținând cont că aveau culoar pentru acest lucru, după ce, cu o zi înainte Sepsi a încasat trei goluri pe Giulești.

De cealaltă parte, CS Mioveni, cu Nicolae Dică pe bancă, au țintit cea de-a doua victorie în campionat și să înceapă o revenire spectaculoasă pentru a se salva de la retrogradare. Printr-un joc exemplar și cu o disciplină tactică, au reușit ce și-au propus. Revenirea în formație a lui Bogdan Rusu, cel care s-a remarcat și în sezonul trecut a fost destul de benefică.

Partida de la Mioveni a avut și două erori mari de arbitraj, atât din partea centralului George Vidican, cât și a lui Andrei Florin, din camera VAR. Prima eroare a fost cea din minutul 40, atunci când Budescu trebuia să primească cartonaș roșu și să fie eliminat, pentru o intrare dură, la nivelul genunchiului, asupra lui Benchaib, primind doar un cartonaș galben. A doua fază judecată eronat, a fost în minutul 84, când Petrolului i s-a refuzat un penalty, chiar și după analiza VAR, la faultul în careul celor de la Mioveni, comis asupra lui Robert Moldoveanu.

Declarația atacantului echipei Petrolul, Constantin Budescu, după eșecul cu CS Mioveni

Atacantul echipei Petrolul, Constantin Budescu, a declarat după eșecul echipei sale cu CS Mioveni, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Am făcut un meci prost, am avut câteva ocazii, dar nu cred că meritam mai mult. Am început jocul destul de prost, după care, am încercat să egalăm, cu o echipă destul de grea, chiar dacă sunt pe ultimul loc. De ce ne-a fost frică, n-am scăpat. Cei de la Mioveni au fost mai agresivi, în rest nu ne-au surprins. Din păcate, am pierdut și trebuie să ne gândim la următorul meci. La faza faultului comis din minutul 40, arbitrul Vidican îmi putea da și roșu, dar faultul n-a fost direct pe genunchiului cu o forță foarte mare, dar l-am atins și din păcate se putea da și roșu. Probabil că se putea da și penalty la noi, așa că, per total, fazele sunt echitabile.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Rennes se impune pe terenul propriu, în partida cu Nice, într-un joc al etapei a 17-a din Ligue 1

 

Card image