logo logo
Fotbal flash

Laszlo Balint, după eșecul U Craiova cu Rapid: Rămânem cu amărăciunea rezultatului

01 august 2022

 

Card image

Duminică pe Ion Oblemenco, într-o partidă din cadrul etapei a 3-a, din Superligă, U Craiova a fost învinsă de Rapid, scor final 1-0. Golul marcat în minutul 50, de Alexandru Ioniță, a fost unul destul de frumos; în urma unui șut pe colțul lung, din interiorul careului, mingea lovind bara și a intrat în plasă, fără nicio șansă pentru portarul Lazar.

Echipa gazdă și-a creat ocazii mai multe de gol, cea mai mare fiind în minutul 15, prin Roguljic, în care mingea a nimerit bara transversală a porții lui Horațiu Moldovan. Portarul echipei Rapid, a avut câteva intervenții bune, dând încredere jucătorilor de câmp, așa cum au fost intervențiile din minutele 7, 36 și 72 la șuturile lui Roguljic, Markovic și Crețu.

După acest rezultat, Rapid urcă pe locul 4 în clasament, după 3 etape, cu 6 puncte, iar U Craiova, ocupă locul 11, cu numai 2 puncte. În etapa a 4-a, Rapid va juca pe Giulești, cu FC Argeș, iar U Craiova va evolua împotriva echipei FCU Craiova, în derby-ul Craiovei.

Reacții după partida U Craiova- Rapid, 0-1

După eșecul cu Rapid, antrenorul echipei U Craiova, Laszlo Balint, a declarat conform site-ului Digi Sport, următoarele: „Cred că este un rezultat nemeritat, pentru că în mare parte a jocului, am controlat ostilitățile, am avut ocaziile mai multe și mai clare. Din păcate, n-am avut șansă, a fost și acea bară a lui Roguljic, a fost și acea ocazie a lui Paul Papp din minutul 43, a lui Baiaram. Deci au fost 3-4 ocazii rarisime, n-am reușit să marcăm și este al treilea meci în care primim gol, la primul șut pe poartă al adversarului. A fost un meci frumos, apreciat de spectatori, din păcate noi rămânem cu amărăciunea rezultatului. Echipa a încercat, și-a creat ocazii și dacă vrem să emitem pretenții, nu putem să primim gol, la primul șut pe poartă.”

De partea cealaltă, antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a declarat conform aceleiași surse: „Așa cum anticipam înaintea meciului, a fost complicat, dificil, cu o echipă bună, cu individualități, puternică la nivel fizic. Am făcut exact ce ne-am propus, să rezistăm, să fim puternici în duelurile unu la unu. S-a decis un meci printr-o acțiune foarte frumoasă și colectivă a noastră. Băieții au avut o atitudine extraordinară, au luptat și pe această cale îi felicit. Este victoria lor, muncită și mă bucur că, continuăm pe această linie. Am trecut cu brio două derby-uri pentru noi.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Poli Iași a terminat egal cu FC Makedonija Skopje, în prima partidă amicală din Bulgaria

 

Card image