logo logo
Fotbal flash

Liga 1, etapa 10 | FCSB urcă pe podium, după victoria cu Academica și a 3-a victorie consecutivă

26 septembrie 2021

 

Card image

Într-o partidă a etapei a 10-a, din Liga 1, disputată sâmbătă pe Arena Națională, FCSB a reușit să învingă Academica Clinceni, scor 3-2, obținând astfel al treilea succes consecutiv în campionat și a urcat pe locul 3, cu 18 puncte.

Golurile au fost marcate de Claudiu Keșeru, minutul 3, Paulo Vinicius, minutul 10 și Ianis Stoica, minutul 67, respectiv Omoh, minutul 45 și Cascini, minutul 89, pentru Academica Clinceni.

Cu un nou antrenor pe bancă, în persoana lui Ionuț Chirilă, echipa din comuna Clinceni, nu a reușit decât să mai contabilizeze o nouă înfrângere, în fața unui adversar de calibru și să ocupe în continuare ultima poziție a clasamentului, cu numai 2 puncte din 30 posibile.

Diferența de scor nu arată raportul de forțe din teren, FCSB a mai ratat cel puțin două situații imense de gol, prin Budescu, care a șutat din 3 metri, inexplicabil de rău, mingea trecând pe lângă poartă și în minutul 90+2, când Dumiter a trimis mingea în bara porții lui Dobre.

Declarația antrenorului echipei FCSB, Edi Iordănescu după victoria cu Academica

După succesul cu Academica Clinceni, antrenorul echipei FCSB, Edi Iordănescu, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Este o victorie, de care nu putem să ne bucurăm așa cum ar fi trebuit și pe mine mă supără că arătăm multă lipsă de maturitate și de inteligență specifică fotbalului, în sensul că, am avut 25 de minute cu turație foarte bună. Am marcat două goluri, am fost tehnici și agresivi, am contrapresat când am pierdut mingea, am avut o circulație bună a mingiei, antelrnanță și trebuia să gestionăm altfel, totul ce a urmat. Este foarte rău când ai 2-0 și lași controlul jocului și ți-l împarți, după care intri cu 2-1 la pauză. Deja este altă presiune și jocul ia altă direcție, culminând cu faptul că, echipa a intrat bine în repriza a doua, am marcat, am mai avut ocazii, am avut bară și trăim din nou periculos, cu un gol primit spre final."

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Olanda și Turcia se vor confrunta în derby-ul grupei G, din preliminariile Cupei Mondiale

 

Card image