logo logo
Fotbal flash

Liverpool face un pas important spre finala Champions League, după succesul cu Villareal

28 Aprilie 2022

 

Card image

Miercuri, pe stadionul Anfield din Liverpool și în prezența a peste 51 mii de spectatori, formația Liverpool, a învins Villareal, scor 2-0, într-o partidă ce a contat pentru manșa tur a semifinalelor Champions League. Returul este programat să se dispute marți 03 mai, pe cochetul stadion El Madrigal, din Villareal.

Golurile echipei Liverpool, conduse de pe bancă de germanul Jürgen Klopp, au fost marcate de Pervis Estupiñán, minutul 53 (autogol) și Sadio Mané, minutul 55.

Pe parcursul ambelor reprize, echipa Liverpool, care ocupă locul 2 în clasamentul din Premier League, a fost echipa care a avut inițiativa, controlând jocul, fiind susținută frenetic de fanii din tribune. În minutul 42, mijlocașul Thiago, a trimis mingea, cu un șut de la distanță, în bara transversală a porții lui Geronimo Rulli.

Echipa Liverpool, a mai avut și două goluri pe parcursul reprizei secunde, anulate corect, de arbitrul de centru, polonezil Szymon Marciniak, pe motiv de ofsaid, având-ui ca autori pe Fabinho, minutul 50 și Andrew Robertson, minutul 64.

Reacții după jocul Liverpool- Villareal, scor 2-0

Jürgen Klopp, antrenorul echipei Liverpool, a declarat după victoria cu Villareal, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „În cea mai mare parte, ne-am descurcat foarte bine și am practicat un fotbal foarte bun. Am stat foarte bine pe picioare în prima repriză. Chiar a trebuit să rămânem pozitivi și să păstrăm aceeași mentalitate. Totul este bine până acum. Trebuie să ne deplasăm la Villarreal și vom încerca să ne calificăm în finală, vom vedea. Trebuie să fii complet atent și 100% și să ai starea de spirit potrivită, când joci prima manșă. Suntem în avantaj cu scorul de 2-0 și asta este bine. E mai bine decât înainte de meci, dar știm că mai este un meci."

Unai Emery, antrenorul echipei Villarreal, a declarat după meci, conform aceleiași surse: „În semifinale trebuie să întâlnești aceste rivale puternice, de multe ori într-o formă foarte bună ca Liverpool. Am vrut să câștigăm, am vrut să preluăm controlul, dar nu ne-au lăsat. Nu puteam să alergăm în spatele lor. Am rezistat defensiv cât am putut de mult pentru a avea opțiuni în al doilea meci. Va fi diferit la, La Cerámica. Liverpool este o echipă puternică, sunt favoriți, dar știm că putem concura cu ei și că săptămâna viitoare vom avea opțiunile noastre. Am avut un plan, dar nu a venit. Ar fi putut fi mai rău pentru că au existat câteva goluri nepermise. Dar știm că poate fi diferit acasă, încă mai credem.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Trei puncte mari obținute de U Cluj, în jocul cu Steaua, în lupta pentru promovare directă

 

Card image