București, 24 Ianuarie 2020

Liverpool trece cu brio de un alt obstacol, victorie în deplasare cu Wolves, scor 2-1

../Imagini-01-2020/Wolves-Liverpool-1-2

Ultima partidă din etapa intermediară cu numărul 24, din Premier League, s-a disputat joi la Wolverhampton, între echipa locală Wolves și Liverpool, scor final 1-2.

Pentru Wolves, a înscris Raul Jimenez în minutul 51, în timp ce pentru Liverpool, au marcat în minutul 8 Jordan Henderson și Roberto Firmino, minutul 84, din pasa lui Jordan Henderson.

Meciul a fost unul echilibrat, iar echipei gazde i-au lipsit numai șase minute de a obține cel puțin un scor egal. De multe ori în fotbal, norocul este de partea celor puternici, așa a venit și golul victoriei echipei Liverpool, dintr-o fază care nu anunța ceva deosebit, pornită de la Salah, o deviere norocoasă la Henderson și finalizarea lui Firmino.

Reacția lui Jürgen Klopp după jocul cu Wolves

Managerul echipei Liverpool, Jürgen Klopp, a declarat după victoria cu Wolves, conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Știam, cum am spus-o înainte de joc și, pe bună dreptate, acesta va fi un joc cu adevărat greu - toată lumea știa. Lupii se descurcă incredibil de bine, sunt atât de diferiți de alte echipe cu care te confrunți în cursul anului. Cum îi stabilește Nuno (Nuno Espírito Santo, antrenor Wolves) este foarte bine. De când am jucat aici anul trecut, el a înlocuit trei sau patru jucători. Am spus-o de câteva ori și acesta este adevărul. De remarcat felul în care se apără și apoi fiecare minge pe care o pierzi este de 100% un contraatac și jumătate de gol, dar pentru asta nu au avut prea multe șanse. Cred că cele două echipe, au jucat cel mai mult fotbal de până acum, așa că nimeni nu a avut un avantaj și nimeni nu a avut un dezavantaj. Sunt într-adevăr, foarte mulțumit, după cum vă puteți imagina.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Juventus-Cagliari-4-0

 

Citește și: Cu Cristiano în mare dispoziție de joc, Juventus învinge Cagliari, scor 4-0

Juventus și Inter obțin victorii în partidele disputate luni în Serie A, din etapa a 18-a și își continuă duelul pentru titlu. Astfel Juventus a dispus...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X