logo logo
Fotbal flash

Măldărășanu, după egalul sibienilor cu Botoșani: Am câștigat un punct, contra unei echipe bune

03 august 2022

 

Card image

Etapa a 3-a din Superliga, s-a încheiat luni pe stadionul din Mediaș, cu partida dintre Hermandstadt Sibiu și FC Botoșani, scor final 1-1. Golurile au fost marcate de către Daniel Paraschiv, pentru sibieni, în minutul 53, respectiv Eduard Florescu, minutul 71, dintr-un penalti, executat impecabil.

După acest rezultat, Hermannstadt se situează la jumătatea clasamentului (locul 8), cu 5 puncte, iar FC Botoșani, cu 7 puncte, ocupă locul 2, la egalitate cu ocupanta primului loc, Farul Constanța, despărțite de golaveraj.

În etapa a 4-a, sibienii vor evolua tot la Mediaș, stadionul Gaz Metan, cu FC Voluntari, iar ocupantele primelor două locuri, duoă cele trei etape, Farul și FC Botoșani, se vor confrunta luni pe stadionul Municipal din Botoșani.

Declarația antrenorului echipei Hermannstadt, Marius Măldărășanu, la finalul partidei cu FC Botoșani

Antrenorul echipei Hermannstadt, Marius Măldărășanu, a declarat la finalul partidei cu FC Botoșani, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Când conduci cu 1-0 și faci o a doua repriză bună, îți dorești mai mult, speri la mai mult. Am început rău prima repriză, am stat foarte jos, ei au jucători cu calitate, de la mijloc în sus și atunci a fost nevoie de un efort foarte mare, făcut de băieții noștri. Am echilibrat jocul, după aceea, am pus presiune, au fost și câteva faze fixe și a fost o repriză echilibrată.”

„În adoua repriză, am început bine, acțiuni bune, o mișcare mai bună a mijlocașilor noștri și atunci am avut progresie bună și s ieșit și faza golului. A venit acea greșeală, când a fost penalti, s-a văzut deja de pe bancă. Am câștigat un punct, contra unei echipe bune”, a mai spus în încheiere Marius Măldărășanu.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Campionatele de fotbal europene revin în august

 

Card image