București, 30 Ianuarie 2020

Man City și Aston Villa, vor disputa finala Cupei Ligii Angliei, la 1 Martie pe stadionul Wembley

../Imagini-01-2020/Raheem-Sterling

În returul celei de-a doua semifinale a Cupei Ligii Angliei, disputată miercuri pe Etihad Stadium din Manchester, formația Manchester City, deși a fost învinsă de Manchester United cu scorul de 1-0, s-a calificat totuși în finală, cu scorul general de 3-2.

Singurul gol al meciului, a fost marcat în minutul 35, de către Nemanja Matic, cu un șut puternic fără preluare din 10 metri.

În minutul 58, am asistat la cea mai mare ocazie de gol a meciului, spre exasperarea lui Pep Guardiola, aparținând lui Raheem Sterling, care după ce a driblat portarul echipei Man United, David de Gea, a trimits peste poartă din 8 metri.

Trebuie menționat faptul că, din minutul 76, autorul golului Nemanja Matic (Manchester United) primește al doilea cartonaș galben pentru un fault și este eliminat, după ce a văzut cartonașul roșu.

Așadar, finala Cupei Ligii Angliei se va disputa la data de 1 Martie, de la orele 17:00, pe stadionul Wembley, între Aston Villa și Man City.

Declarații de după partidă

Mijlocașul echipei Manchester City, Ilkay Gundogan, a declarat după calificarea în finală, conform BBC Sport, următoarele: „Ar fi trebuit să marcăm devreme în prima repriză. Ar fi trebuit să marcăm cel puțin unul sau două goluri astăzi, dar nu a fost să fie.”

Managerul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a declarat conform aceleiași surse: „Sunt atât de mândru de acești jucători. Au bătut City de două ori pe terenul lor. Mi-au oferit absolut totul. Am parcurs un drum lung. Chiar dacă nu am creat prea multe ocazii clare de reducere a scorului la general, m-a mulțumit jocul.”

Pep Guardiola managerul lui Manchester City, a declarat după calificarea în finală: „Peste 180 de minute am fost mai buni decât United. Ne-am creat ocazii să marcăm multe goluri și nu ne-am apărat. Trebuie să învățăm să fim mai clinici.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-01-2020/Real-Madrid-SuperCupa-Spaniei

 

Citește și: Real Madrid câștigă Super Cupa Spaniei, în finala cu Atletico, la loviturile de departajare

Pentru a 11-a oară în istorie, Real Madrid câștigă Super Cupa Spaniei, după finala cu Atletico Madrid, disputată duminică și câștigată după 120 minute de joc și executarea penalty-urilor...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X