logo logo
Fotbal flash

Man United încheie anul competițional cu o victorie, scor 3-1, în jocul cu Burnley

31 Decembrie 2021

 

Card image

Într-o partidă a etapei a 20-a, din Premier League, disputată joi la Manchester pe stadionul Old Trafford, Man United a învins echipa Burnley, ce se află poziționată în coada clasamentului, cu scorul de 3-1. După acest rezultat, Man United se află pe locul 6 în clasament, cu două jocuri restante și cu 31 puncte.

Toate golurile au fost marcate în prima repriză, având ca autori pe Scott McTominay, minutul 8, Ben Mee, minutul 27 (aut) și Cristiano Ronaldo, minutul 35, pentru Man United, respectiv, Aaron Lennon, minutul 38, pentru Burnley. Cu 8 goluri marcate, Cristiano se află pe poziția a 4-a în clasamentul golgheterilor din Premier League, cu 7 goluri mai puțin față de Mohamed Salah.

În etapa a 21-a din Premier League, Man United va evolua pe 3 ianuarie, tot pe Old Trafford, având ca adversară pe Wolves, echipă ce se află clasată pe locul 8, cu 25 puncte. În etapa a 20-a, Wolves trebuia să joace cu Arsenal, partida fiind amânată, datorită infectărilor cu Covid 19, al unui număr mare de jucători al echipei din Wolverhampton.

Declarația antrenorului echipei Manchester United, Ralf Rangnick, după victoria cu Burnley

Managerul interimar al Manchester United, Ralf Rangnick, a declarat la conferința de presă după victoria echipei sale, scor 3-1 cu Burnley, conform site-ului oficial al clubului din Manchester, următoarele: „A fost așa cum era de așteptat, un joc cu adevărat dur și dificil împotriva unei echipe care joacă fizic și foarte direct în benzi. Când mingea era în jumătatea lor, ne-am descurcat bine și am arătat și calitățile pe care le avem în tranziție. Important a fost că am marcat. În jumătatea noastră, sunt lucruri de îmbunătățit și vom lucra la asta. A fost important astăzi să ridicăm nivelul fizic al echipei. Am avut câteva probleme în primele 15 minute, să găsim soluțiile potrivite și să luăm deciziile corecte, dar odată cu primul gol marcat, ne-am îmbunătățit mult. Am arătat cât de periculoși putem fi, cât de flexibili putem juca.”

În legătură cu eventualele transferuri în fereastra din ianuarie, antrenorul Ralf Rangnick a declarat: „Transferurile în fereastra din ianuarie, au sens doar dacă te ajută cu adevărat și măresc calitatea. Până acum, nu am vorbit despre asta. Concentrarea mea în ultimele două săptămâni a fost pe actuala echipă.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

FCSB învinge în deplasare Gaz Metan și își mărește diferența față de locul 3, la 10 puncte

 

Card image