logo logo
Fotbal flash

Man United nu a reușit să obțină decât un punct în partida cu Newcastle, din deplasare

2 Decembrie 2021

 

Card image

Cu Cristiano în teren, la meciul cu nr 1100 la nivel de seniori și 802 goluri marcate în carieră, Manchester United a terminat la egalitate cu Newcastle, scor 1-1, în prezența unui număr de peste 52 mii de spectatori în tribune. Acest joc disputat luni, în cadrul etapei a 19-a, a fost după o perioadă de 16 zile de întrerupere pentru jucătorii lui Manchester United, datorită infectărilor cu Covid 19..

Jucătorii echipei Newcastle au reușit să facă un joc excelent, deși se aflau pe penultima poziție din clasament, la startul partidei, cu numai 10 puncte, reușind să deschidă scorul destul de repede, în minutul 7, prin mijlocașul Allan Saint-Maximin.

Prima repriză a fost una de coșmar pentru cei de la Manchester, nereușind să-și creeze ocazii de gol. A trebuit ca după pauză, antrenorul Ralf Rangnick, să-l introducă în teren pe Edinson Cavani, de 34 ani, mutare ce s-a dovedit inspirată, acesta reușind golul de 1-1, în minutul 71.

La finalul partidei, jucătorii lui Manchester United s-au dus către sectorul unde era prezentă galeria proprie, mai puțin Cristiano Ronaldo, care a ales să se îndrepte către cabine, probabil dezamăgit de evoluția sa, care nu a reușit să marcheze decât 7 goluri în Premier League.

După acest rezultat, Manchester United, rămâne pe locul 7, cu 28 puncte, iar Newcastle, rămâne pe locul 19, cu 11 puncte. În etapa a 20-a, Manchester United va evolua acasă cu Burnley, pe 30 decembrie, echipă ce se află tot în coada clasamentului, cu același număr de puncte ca și Newcastle.

Declarația antrenorului echipei Manchester United, Ralf Rangnick, după egalul cu Newcastle

La finalul partidei, antrenorul interimar al echipei Manchester United, germanul Ralf Rangnick, a declarat conform siteului oficial al clubului, următoarele: „Nu mi-a plăcut deloc jocul. ​​Am încercat să fim mai buni astăzi, dar nu am controlat jocul în afară de câteva momente. Totul a fost datorat formei fizice, nu am fost la maxim. Până la urmă, am luat un punct, dar jocul echipei trebuia să fie mai bun. Trebuie să fii pregătit și capabil să câștigi acele dueluri directe și asta nu s-a întâmplat în acest joc. Chiar și atunci când eram în posesia mingiei, am făcut prea multe cadouri, inclusiv golul pe care l-am primit, iar dacă după șapte minute ai primit gol pe St James' Park, atunci nu îți va fi ușor și prin urmare, ne-am chinuit.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Juventus învinge Malmö, scor 1-0 și termină pe primul loc în grupa H din Champions League

 

Card image