București, 23 Ianuarie 2020

Man United și-a dezamăgit suporterii, după eșecul cu Burnley, de pe Old Trafford

../Imagini-01-2020/Man-United-v-Burnley-0-2

Miercuri, pe stadionul Old Trafford, în prezența unui număr extrem de mare de spectatori prezenți la un meci din cursul săptămânii (73000), Man United a fost învinsă de Burnley, scor 2-0, într-un meci din etapa a 24-a din Premier League.

La pauză și pe parcursul reprizei secunde, fanii lui Manchester și-au huiduit idolii, părăsind în mare parte tribunele cu minute bune înaintea finalului de meci.

Golurile echipei Burnley, au fost marcate de atacanții Chris Wood, minutul 39 și Jay Rodriguez, minutul 56. După acest rezultat, Man United ocupă locul 5, cu 34 puncte din 24 jocuri, la egalitate de puncte cu Tottenham, loc 6 și Wolves, loc 7. Cu 30 puncte în clasamentul Premier League, avem un număr de 5 echipe, locurile 10-14, despărțite de golaveraj, dintre care Burnley ocupă locul 13.

Declarația tehnicianului echipei Man United după jocul cu Burnley

Tehnicianul echipei Man United, norvegianul Ole Gunnar Solskjaer, a declarat după înfrângerea dezamăgitoare cu Burnley, conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „În prima repriză, am simțit că, cu un pic noroc, am fi putut înscrie noi primii golul. Dacă nu marchezi gol împotriva lui Burnley, aceștia se pot apăra foarte bine, ermetic. Când au marcat cel de-al doilea gol, cred că atunci s-a jucat meciul. Cu toții suntem dezamăgiți, jucătorii, clubul este dezamăgit, dar ce altceva mai putem face decât să vină ziua de mâine și să știm că purtăm tricoul lui Man United pe noi și că trebuie să lucrăm pentru a ne îmbunătăți jocul. Duminică avem un alt joc în FA Cup. Suntem pe locul al 5-lea, au mai rămas o mulțime de jocuri și vom face tot ce putem, pentru a obține cât mai multe puncte.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Roma-Torino-0-2

 

Citește și: AS Roma a început dezamăgitor anul 2020, fiind învinsă acasă de Torino, scor 2-0

AS Roma, condusă de pe bancă de Paulo Fonseca, a început cu stângul noul an, pierzând acasă cu scorul de 2-0, partida disputată duminică cu Torino...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X