logo logo
Fotbal flash

Mancini, înaintea jocului cu Belgia: Dacă am marca un gol mai mult ca adversarul, ar fi bine

 

Card image

Capul de afiș al sferturilor Euro 2020, este partida dintre Belgia și Italia, ce se dispută în această seară, de la orele 22:00, pe Allianz Arena din München, fiind condusă la centru slovenul Slavko Vinčić și transmisă în direct de canalul de televiziune Pro TV.

Spunem că acest sfert de finală este un derby și prin prisma locurilor ocupate de cele două echipe în clasamentul mondial al FIFA. Belgia ocupă locul 1, cu 1738,38 puncte, iar Italia, locul 7, cu 1642,06 puncte. Ambele echipe, au terminat partidele din grupe cu maximum de puncte, iar în optimi, Belgia a trecut de Portugalia, scor 1-0 și Italia a eliminat Austria, scor 1-0.

Pentru partida din această seară, există un mare semn de întrebare legat de prezența în echipa Belgiei a lui De Bruyne și Hazard. Totodată italienii vor avea mare grijă la atacantul Romelu Lukaku, legitimat în Serie A, la Inter și pentru care a marcat 24 goluri în ediția trecută de campionat.

Conferința de presă a selecționerului Italiei, Roberto Mancini, înaintea partidei cu Belgia

Antrenorul Italiei, Roberto Mancini, a susținut joi conferința de presă la Allianz Arena, declarând conform Corriere delo Sport, următoarele : „Pregătesc un meci important, dar sper că cei mai buni jucători să fie toți pe teren. Este clar că ar fi mai dificil pentru noi, dar jocul ar trebui câștigat cu spectacol. Belgia este o echipă grozavă, a fost în fruntea clasamentului de trei ani. Am puține îndoieli, trebuie să facem alegerile cele mai bune. Vom evalua totul mâine dimineață."

„Fiecare joc te poate face mai puternic dacă poți scoate la iveală lucrurile la care te-ai îmbunătățit. Împotriva Austriei am suferit, dar am avut 26 de șuturi la poartă. Au fost momente dificile și în cele din urmă am câștigat cu merit. La acest Campionat European, au suferit echipe foarte puternice. Elveția a învins Franța, Olanda a ieșit cu Republica Cehă. Vom încerca să câștigăm partida cu Belgia, cea mai bună echipă din lume, care are jucători extraordinari. Suntem conștienți de calitățile noastre. Suntem mulțumiți de ceea ce am făcut până acum. Dacă am reuși să marcăm un gol mai mult decât adversarul, ar fi și mai bine”, a spus în încheiere Roberto Mancini.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Scepticii despre vaccinuri, împrăștie cu informații false despre Christian Eriksen

 

Card image