Massimiliano Allegri revine pe banca echipei Juventus, după două sezoane

București, 29 Mai 2021

../Imagini-06-2021/Massimiliano-Allegri

Tehnicianul Massimiliano Allegri, revine be banca echipei Juventus, după două sezoane, perioadă în care, pe bancă au fost pentru câte un sezon, Maurizio Sarri (2019/2020), când a obținut și titlul cu numărul 36, apoi, cu Andrea Pirlo pe bancă, Juventus a avut un sezon destul de modest, reușind cu greu să termine pe locul 4.

Massimiliano Allegri a antrenat Juventus, în perioada 2014/2019, câștigând 5 titluri de Campioană, 1 Cupă și 2 Supercupe ale Italiei, cu cea mai titrată echipă din Serie A. În total, Juventus are câștigate 36 de titluri de Campioană, 14 Cupe și 9 Supercupe ale Italiei.

Într-un comunicat publicat vineri, pe site-ul oficial al clubului Juventus, se menționează: „Acum suntem gata să începem din nou cu Allegri, să ne construim viitorul împreună. Cu profesionalismul său enorm, forța sa morală, cu ideile strălucite ale unui antrenor capabil să facă cărțile, atât pe teren, cât și în afara acestuia. Cu zâmbetul lui, un fel de „semnătură”. Cu felul său de a înțelege fotbalul și viața cu simplitate, cu dorința sa de a reduce lucrurile și cu angajamentul de a se bucura de fiecare moment frumos pe care îl poate oferi și îl va oferi la Juventus.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X