logo logo
Fotbal flash

Miercuri și joi, se vor disputa semifinalele Cupei Ligii Angliei, Chelsea v Tottenham și Liverpool v Arsenal

05 Ianuarie 2022

 

Card image

Prima semifinală a Cupei Ligii Angliei, se va disputa între Chelsea șiTottenham, pe 05 ianuarie ora 21:45, pe stadionul Stamford Bridge, returul fiind programat pe 12 ianuarie, ora 21:45, pe Tottenham Hotspur Stadium. Cealaltă semifinală a Cupei Ligii Angliei, se va disputa pe 06 ianuarie, între Liverpool și Arsenal, partida tur, returul fiind programat pe 13 ianuarie a.c.

Pentru a preîntâmpina eventualele manifestări rasiste ale fanilor, conducerea clubului Chelsea face apel la fani, printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial, în care se menționează: „Ca întotdeauna la aceste meciuri pasionale, am dori să le reamintim fanilor responsabilitățile lor de a menține sprijinul pozitiv. Deși am observat o îmbunătățire semnificativă în ultimele sezoane, o mică minoritate de suporteri ai lui Chelsea au pătat în trecut acest derby folosind scandări, zgomote și gesturi antisemite.

Acțiunile discriminatorii sau limbajul inadecvat nu își au locul nicăieri în fotbal sau societate. Jucătorii noștri, personalul, fanii și vizitatorii noștri provin dintr-o gamă largă de medii, inclusiv din comunitatea evreiască, și dorim să ne asigurăm că toată lumea se simte în siguranță, apreciată.

Conferința de presă a antrenorului echipei Chelsea, Thomas Tuchel, cu o zi înaintea partidei cu Tottenham

Antrenorul echipei Chelsea, Thomas Tuchel, a ținut conferința de presă cu o zi înaintea partidei cu Tottenham, făcând un inventar al jucătorilor apți sau inapți pentru acest joc, spunând: „Trevoh Chalobah va rata mâine seară semifinala Carabao Cup împotriva lui Tottenham, din cauza unei accidentări, dar Timo Werner ar putea reveni. Despre Andreas Christensen, există o îndoială că ar putea reveni în formula de echipă. Timo Werner s-a antrenat ieri, mai avem o sesiune de urmat și se simte mult mai bine, ceea ce este un semn foarte bun. A participat la antrenament complet, la intensitate maximă și nu a avut deloc reacție. Dacă antrenamentul de astăzi merge bine pentru el, atunci vom căuta să-l avem pe bancă și poate să-i acordăm câteva minute.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Farul pierde toate punctele cu CFR Cluj, după ce a ratat ocaziile cele mai mari

 

Card image