logo logo
Fotbal flash

Naționala României pierde partida amicală de la Cluj, cu cea similară a Sloveniei, scor 2-1

18 noiembrie 2022

 

Card image

Joi pe stadionul Cluj Arena, în partida amicală dintre selecționatele României și Sloveniei, după un joc slab practicat de jucătorii lui Edi Iordănescu, în special în prima repriză, a pierdut cu scorul de 2-1.

Pentru Naționala României, singurul gol a fost marcat de către Denis Drăguș, minutul 63, din pasa lui Cristi Manea, în vreme ce, pentru Naționala Sloveniei, au marcat Šeško, minutul 26 și Šporar, minutul 32.

Olimpiu Moruţan cu un şut puternic din afara careului, în minutul 73, mingea a refuzat să intre în plasă, lovind bara. În afara lui Olimpiu Moruțan, s-au mai făcut remarcați portarul Horațiu Moldovan, aflat la debut în Echipa Națională, care a limitat proporțiile scorului, cu câteva intervenții spectaculoase. Nu a jucat rău nici Cristi Manea, care este coautor la golul lui Drăguș, dar la golul al doilea al Sloveniei, faza a pornit de la o pasă la adversar a acestuia.

Duminică are loc cele de-al doilea amical al selecționatei României, cu Moldova, ce se va disputa la Chișinău, de la orele 20:30 și va fi transmis în direct de canalul de televiziune Pro Arena.

Selecționerul României, Edi Iordănescu, a folosit următorii jucători în partida cu Slovenia: Moldovan – Manea, Burcă, Nedelcearu (Drăgușin, 72), Vătăjelu (Opruț, 60) – Răzvan Marin (Daniel Boloca, 84), Marian Marin, Cicâldău (Olaru, 60) – Cordea (Moruțan, 46), Pușcaș, Drăguș (Petrila, 73).

Declarația atacantului Denis Drăguș, după eșecul României în meciul amical Slovenia

Autorul golului României, Denis Drăguș și la primul său gol pentru Naționala României, a declarat la finalul jocului cu Slovenia, la canalul TV Pro Arena, următoarele: „În prima repriză, nu amavut atât de mult curaj, cred că asta ne-a lipsit. În a doua repriză, s-a văzut că am avut încredere în noi, am avut ocazii, i-am dominat clar și eu cred că puteam să câștigăm meciul. Mă bucur că am reușit să dau primul gol la Națională și sper pe viitor cu reușitele mele să câștigăm și să luăm puncte și să prindem turnee finale.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Farul învinge în deplasare FCU Craiova, scor 2-1 și își consolidează locul 1 din clasament

 

Card image