logo logo
Fotbal flash

Ocaziile se răzbună, iar Liverpool pierde meciul cu Leicester, după ce au ratat un penalty

29 Decembrie 2021

 

Card image

Marți pe King Power Stadium, din Leicester, în prezența a peste 32 mii de spectatori, echipa locală Leicester a reușit să obțină toate punctele puse în jocul cu Liverpool, urmare a singurului gol marcat de mijlocașul Ademola Lookman, în minutul 59.

Trebuie spus că cea mai mare ocazie a celor de la Liverpool, a fost în minutul 16, atunci când Mohamed Salah a executat slab un penalti și i-a dat posibilitatea portarului Kasper Schmeichel să respingă. Mingea a revenit în teren la același Salah, care a reluat cu capul din 8 metri și mingea a nimerit bara transversală.

Liverpool este la a doua înfrângere, în această stagiune din Premier League și rămâne pe locul secund în clasament, cu 41 puncte, la egalitate cu Chelsea, locul 3, despărțite de golaveraj și ratează șansa apropierii la 3 puncte de liderul Manchester City.

În etapa următoare, cu numărul 21, Liverpool va evolua în a 2-a zi a anului 2022, în deplasare pe Stamford Bridge cu Chelsea, un meci important pentru ambele formații în lupta de urmărire a liderului.

Declarația antrenorului echipei Liverpool, Jürgen Klopp după eșecul cu Leicester City

Managerul echipei Liverpool, Jürgen Klopp declarat după eșecul cu Leicester City, conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Pur și simplu parcă nu eram noi înșine în seara asta. Cred că am început bine partida, dar apoi ne-am pierdut ritmul și nu ne-am revenit. Măcar am avut momente în care am fi putut juca mult mai bine. După ce am primit golul, era clar că am fost sub presiune, o atmosferă grozavă. Am împins atunci, dar nu am folosit ocaziile, am ratat trei lovituri de cap. Cred că după un joc ciudat din partea noastră, ei au meritat cele trei puncte.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Liga 1, etapa a 19-a | Rapid învinge FC Argeș, scor 2-0 și urcă pe locul 4 în clasament

 

Card image