logo logo
Fotbal flash

Olanda și Turcia se vor confrunta în derby-ul grupei G, din preliminariile Cupei Mondiale

07 Septembrie 2021

Sursa imagine, TFF

Card image

Luni, cu o zi înaintea derby-ului grupei G din preliminariile Cupei Mondiale, dintre Olanda și Turcia (de pe Johan Cruijff Arena, din Amsterdam, începând cu orele 21:45), a avut loc dineul oficial și antrenamentul celor două echipe.

La cina care a avut loc, președintele Federației Turciei de Fotbal, Nihat Özdemir, a declarat conform site-ului oficial TFF, că Olanda are o istorie puternică a fotbalului și a spus: „Suntem fericiți că suntem aici. Suntem găzduiți foarte bine de Federația Olandeză de Fotbal. Mâine ne vom confrunta cu un adversar puternic, spre drumul către turneul final al Cupei Mondiale. Vrem să ne menținem șefia grupei și să ne atingem obiectivul."

Președintele Federației Olandeze de Fotbal, Just Spee, a declarat conform aceleiași surse: „Suntem mândri că avem fotbaliști care s-au născut în Olanda și au jucat pentru echipa națională a Turciei. Mulți jucători olandezi au evoluat în Turcia în trecut, precum Wesley Sneijder, Robin van Persie, Pierre van Hooijdonk, Van der Wiel, Nigel de Jong sunt doar câțiva dintre ei. Astăzi, cluburile turcești transferă mulți jucători olandezi, în timp ce cluburile olandeze nu mai au suficient buget pentru a cumpăra jucători turci! Nu putem prezice cu exactitate câți fani turci vor fi pe stadion, dar suntem siguri că echipa lor va fi alături de ei. sunt foarte buni în a-și sprijini echipele cu un mare angajament."

Antrenamentul jucătorilor din Naționala Turciei, care a început cu mișcările de încălzire, sub conducerea antrenorului Șenol Güneș, a continuat cu exersarea paselor și s-a încheiat cu antrenamentul tactic pentru jocul cu Olanda.

Partida dintre Olanda și Turcia, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Italia, având-ul la centru pe Daniele Orsato. În clasamentul grupei G, Turcia se află pe prima poziție, cu 11 puncte, urmată de Olanda și Norvegia, cu câte 1o puncte, despărțite de golaveraj.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

După un joc extrem de slab cu CS Mioveni, Dinamo este la prima înfrângere de acasă

 

Card image