logo logo
Fotbal flash

Oțelul Galați a remizat cu FCSB în grupele Cupei României, în fața unor tribune arhipline

11 noiembrie 2022

 

Card image

Pe stadionul Oțelul din Galați, divizionara B Oțelul Galați a terminat la egalitate cu FCSB, scor 0-0, într-o partidă a etapei a 2-a din grupa B a Cupei României, după un meci bun practicat de gazde, susținut din tribunele arhipline de fani proprii.

Echipa FCSB, cu Mihai Pintilii pe bancă, s-a prezentat pentru acest joc cu multe rezerve și jucători tineri, punând accentul mai mult pe campionat, unde mai are de recuperat puncte, pentru a prinde play-off-ul.

După această etapă a grupei B, FCSB ocupă locul 4, cu două puncte, fiind la 4 puncte distanță de ocupanta primului loc, CS Mioveni și la două puncte în spatele echipei UTA. Pentru a mai prinde locul 2 disponibil, FCSB are nevoie de victorie în ultima etapă din deplasare cu FC Botoșani, iar UTA să piardă jocul din deplasare cu CS Mioveni.

Declarația lui Mihai Pintilii, antrenor interimar FCSB, după egalul cu Oțelul

După meci, antrenorul interimar al FCSB, Mihai Pintilii, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Băieții au încercat, și-au dat viața, atât s-a putut, mergem înainte. Vroiam să câștigăm, de aceea am venit aici, am avut și câteva șanse. Dacă Miculescu dădea gol, la prima sau la a doua încercare, se deschidea și jocul și era mult mai simplu. Mă bucur că tinerii Tudor Moldovan și Ciobanu s-au descurcat bine și acesta o să fie viitorul lor, să fie serioși și să muncească și de aici să fie un punct de pornire. În Cupă ne jucăm șansa până la final, n-avem nimic de pierdut. Matematic mai sunt șanse, depinde și de jocul rezultatelor.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

FCSB termină meciul cu UTA cu trei jucători eliminați și egalată în ultimul minut al meciului

 

Card image