logo logo
Fotbal flash

Oțelul are șanse reale pentru prinderea unui loc de play-off, după victoria cu Minaur Baia Mare

16 noiembrie 2022

 

Card image

Ultimul meci al etapei a 14 din Liga a 2-a, disputat marți la Galați, între SC Oțelul și Minaur Baia Mare s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0. Golul echipei Oțelul Galați, care nu l-a avut pe bancă pe Dorinel Munteanu, suspendat, a fost marcat de Vasile Jardan, minutul 37, aflat la prima reușită din acest sezon.

Echipa Minaur Baia Mare, cu antrenorul Mihai Iosif pe bancă, este la prima înfrângere după 4 jocuri, de când acesta a preluat echipa, iar în acest meci au avut câteva ocazii de gol, prin Stanciu, Bakare și Chinde, dar de fiecare dată, portarul Oțelului Dur-Bozoancă a fost la post.

Cu această victorie, Oțelul Galați (locul 7 în clasament), se alătură grupului de 4 echipe, Csiksereda (locul 3), Poli Iași, Gloria Buzău și Unirea Dej (locul 6), toate cu câte 25 puncte, iar lupta pentru prinderea locurilor de play-off devine tot mai palpitantă, cu 5 etape înaintea încheierii sezonului regular.

Până pe data de 26 noiembrie, va fi pauză competițională, datorită începerii Campionatului Mondial de fotbal Qatar 2022. În etapa a 15, Oțelul Galați se va deplasa la Timișoara, pentru partida cu Ripensia (loc 13), iar Minaur Baia Mare, locul 15, va evolua acasă cu Viitorul Tg. Jiu (locul 14).

Declarația antrenorului echipei Minaur Baia Mare, Mihai Iosif, după eșecul cu Oțelul

Antrenorul echipei Minaur Baia Mare, Mihai Iosif, a declarat după eșecul cu Oțelul, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Păcat, acesta este fotbalul. Au călcat careul cu o jumătate de ocazie și 1-0. Am ratat incredibil de mult. Astăzi am arătat un fotbal bun, am dominat meciul de la început până la sfârșit, dar din păcate, tabela a arătat 1-0 pentru Oțelul Galați. Față de anul când am promovat cu Rapid, erau meciuri cu echipe mult mai mari și lupta mai crâncenă. Anul acesta sunt 6 echipe care nu pot promova. În meciurile care vor urma, vom încerca să câștigăm tot mai multe puncte, pentru că de asta avem nevoie.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Chelsea învinge în deplasare cu Salzburg și câștigă grupa E, din Liga Campionilor, de pe primul loc

 

Card image