logo logo
Fotbal flash

Oțelul obține singura victorie din deplasare, în prima etapă a returului, scor 4-2, cu UTA Arad

14 noiembrie 2023

 

Card image

Luni la Sibiu, în ultima partidă a etapei a 16-a, dintre UTA Arad și Oțelul Galați, s-a încheiat cu victoria echipei oaspete, Oțelul Glați, cu scorul de 4-2, după un joc excelent al jucătorilor conduși de pe bancă de Dorinel Munteanu.

Pentru UTA Arad, partida a debutat cum nu se putea mai rău, deja în minutul 5, tabela de marcaj arăta 2-0 pentru Oțelul, prin golurile marcate de Cisotti, minutul 3 și Alexandru Pop, minutul 5.

În minutul 34, același Alexandru Pop, reușea dubla cu cel mai frumos gol al partidei, lob peste portarul Iacob din 12 metri, din pasa în adâncime a lui Bodișteanu. În minutul 54, Teleș ridica scorul la 4-0, cu un șut din afara careului.

Deabia pe finalul partidei, jucătorii echipei arădene, au reușit să marcheze de două ori, în minutele 86 și 90+4, prin Tiberiu Căpușă, cu șut din 14 metri pe colțul lung și Rareș Pop, dintr-un penalti, obținut tot de el, după faultul lui Jardan.

După acest rezultat, Oțelul Galați urcă în clasament pe locul 8, cu 20 puncte, iar obiectivul echipei, așa cum declara Dorinel Munteanu, la finalul meciului, este să ajungă în play-off. UTA Arad ocupă locul 12, cu 18 puncte.

Declarația antrenorului echipei Oțelul, Dorinel Munteanu, după victoria cu UTA

Antrenorul echipei Oțelul, Dorinel Munteanu, a declarat după victoria cu UTA Arad, la canalul TV Prima Sport, următoarele: „Trebuie să-mi felicit echipa, pentru că au respectat tot ceea ce am discutat înainte de joc, știind că aveam un adversar foarte dificil, cu jucători valoroși. Cred că am făcut o primă repriză foarte bună, în care am deschis repede scorul, am pus presiune pe adversar, i-am făcut să greșească și așa s-a făcut la un moment dat 3-0. În repriza a 2-a, am mai marcat un gol. Sunt puțin necăjit că am primit două goluri, ceea ce ne face să lucrăm la psihicul jucătorilor, pentru că, n-ai voie să ei două goluri așa ușoare.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
P

 

Reacții după rezultatul de egalitate dintre Farul și U Cluj

 

Card image