logo logo
Fotbal flash

Oțelul și FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1, în grupa C a Cupei României

01 noiembrie 2023

 

Card image

Marți, pe stadionul Oțelul din Galați, s-a disputat partida din grupa C a Cupei României, etapa a 2-a, dintre Oțelul și FCSB, încheiată cu un rezultat de egalitate, scor 1-1.

Golurile au fost marcate de Alexandru Băluță, minutul- 76, pentru FCSB, respectiv, Ariel Lopez, minutul 90+1, pentru Oțelul. De menționat că, în minutul 86, FCSB a avut un gol anulat, marcat din foarfecă de Joyskim Dawa, pe motiv că mingea centrată de Cristi Ganea, ar fi depășit suprafața de joc cu toată circumferința.

Nici cei din cabina VAR nu au putut lămuri valabilitatea golului marcat de către Dawa, în lipsa tehnologiei liniei de poartă, lăsând decizia inițială de anulare a golului, semnalizată de unul din asistenții partidei și validată de centralul partidei, Viorel Flueran.

În clasamentul grupei C, după acest rezultat, Oțelul și FCSB, ocupă primele două locuri, cu câte 4 puncte. Mai sunt de disputat în această grupă, din etapa a 2-a, partidele SCM Zalău- FCU Craiova (1 nov) și FC Bihor- Dinamo (3 nov).

Declarația atacantului echipei FCSB, Alexandru Băluță, după partida cu Oțelul

După partidă, atacantul echipei FCSB, Alexandru Băluță, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Se pare că am avut un meci greu, l-am avut din nou în mână, împotriva unui adversar care se bate pentru orice minge. Din păcate, n-am reușit și trebuie să mergem înainte, să analizăm ce am făcut bine și ce-am făcut rău.”

Întrebat de rezultatele din ultima perioadă, din 5 partide disputate, doar o singură victorie cu FC Botoșani, Băluță a spus: „Nu este ușor, toate echipele se mobilizează împotriva noastră, noi trebuie să fim atenți la ceea ce avem de făcut de acum înainte, pentru că, nu ne mai permitem să pierdem puncte. Mă refer la următorul meci de campionat (cu Rapid), ne așteaptă un derby important. Trebuie să fim uniți, mult mai concentrați, să înscriem mai mult. Se pare că am avut și gol valabil, din ce știu, mingea n-a ieșit. Nu știu de ce avem acest VAR, pentru că, analizează atâtea minute și nu se trage o concluzie clară.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
P

 

FCSB obține victorie la limită în deplasare, cu FC Botoșani

 

Card image