Păcănele pentru iubitorii de fotbal

București, 27 Aprilie 2021

Alături de Brazilia, România este țara în care fotbalul se bucură de cea mai mare popularitate. Mulți români fie urmăresc cele mai importante evenimente din fotbalul internațional (FIFA World Cup, Uefa Champions League), fie pariază pe rezultatele meciurilor sau pe marcatorii preferați.

Există și o a treia categorie de pariori căreia îi vom acorda o atenție specială în articolul nostru - cei care aleg să-și transforme pasiunea pentru sport în toate formele sale într-un câștig material, jucând la pacanele online inspirate din fotbal pe bani reali.

Sintagma sloturi sportive se poate referi atât la aparatele mecanice de joc pe care le cunoaștem cu toții din agenții, cât și la sloturile online bazate pe un anumit sport (fotbal, curse de câini sau cai, hockey, basket, tenis sau cricket). Dintre acestea, fotbalul este de departe cea mai des utilizată sursă de inspirație pentru dezvoltatorii de software moderni – iată cele mai celebre titluri de neratat pentru microbiștii de pretutindeni:

#1 Football Star (Microgaming)

../Imagini-05-2021/Free-spins

Dacă într-un meci de fotbal real, mizele sunt mari (câștigarea unui titlu prestigios sau calificarea în campionat), avantajul sloturilor inspirate din fotbal este că presiunea nu există. Mizele lor sunt foarte mici și pot fi încercate de oricine – nu contează dacă nu ai abilități de sportiv în viața reală, te poți distra garantat la Football Star. Acesta este cel mai popular titlu din seria Star dedicată sporturilor a celor de la Microgaming. Poți roti la acest titlu cu doar €0.01 și te așteaptă un jackpot maxim de 500 credite. Construcția slotului este de 5 role și 3 rânduri iar, ca aspecte inedite, regăsim 243 linii de plată, mecanica Rolling Reels, simboluri wild (logo-ul Football Star) și scatter (mingea de fotbal).

Acest titlu este de neratat, mai ales pentru fanii Cupei Mondiale pentru că Microgaming vă aduce cu un pas mai aproape de un stadion plin de oameni și de atmosfera incomparabilă a unui campionat de fotbal internațional.

#2 Golden Goal (Play’N GO)

../Imagini-05-2021/Golden-goal

Golden Goal este un slot cu 3 role, un rând și o linie de plată lansat de cei de la Play ‘N GO în 2018. Construcția sa este oarecum vintage în comparație cu cele mai moderne lansări ale anului 2021, însă merită un loc pe lista noastră datorită potențialului de câștig – slotul îți oferă un jackpot progresiv dacă pariezi cel puțin 3 credite per rotire și nimerești 3 mingi de fotbal de aur pe singura linie de plată activă. Mingea de fotbal de aur joacă și rol de simbol wild în acest titlu, astfel că poate substitui toate celelalte simboluri de pe role (fluierul arbitrului, ghetele de fotbal).

Trebuie să aplaudăm și realismul elementelor grafice – imediat ce deschizi fereastra de joc, vei fi purtat direct în centrul acțiunii, pe un teren de fotbal sintetic animat redat impecabil, asemeni unui teren adevărat. Rata de plată este și ea atractivă – 94.12%.

#3 Bicicleta (Yggdrasil)

../Imagini-05-2021/bicycle

Bicicleta este unul dintre cele mai spectaculoase, dar și profitabile sloturi inspirate din fotbal, având o rată de plată de 96.3%. Coloana sonoră imită zgomotele mulțimii de la un meci real de fotbal și însoțește fiecare mișcare a jucătorului pe role. Așadar, dacă ai o pasă norocoasă sau înscrii, așteaptă-te să fii premiat atât de slot, cât și de mulțimea care aclamă pe fundal. Bicicleta este un slot cu 5 role și 25 linii de plată.

Există un număr total de 8 simboluri speciale care te pot răsplăti cu premii în bani reali, tot ce trebuie să faci este să aliniezi 3 de același fel pe o linie de plată activă. Ai și opțiunea de a colecta trofee pe durata jocului de bază care se pot transpune în credite bonus sau rotiri gratuite. Însă, poate că cel mai impresionant aspect al acestui slot este câștigul maxim oferit – poți obține până la €190 000 și poți să-ți încerci norocul de pe orice dispozitiv (desktop, mobil sau tabletă).

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X