logo logo
Fotbal flash

Paolo Zanetti, antrenor Empoli: Avem un portar extraordinar care poate face diferența

17 ianuarie 2023

 

Card image

Ultimul meci al etapei a 18-a din Serie A, dintre Empoli și Sampdoria, disputat luni, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0, după un joc în care celor de la Sampdoria li s-a anulat un gol, la ultima fază a meciului, după decizia VAR.

Singurul gol al meciului, a fost înscris în minutul 55, având-ul ca autor pe Tyronne Ebuehi, în urma unui corner, executat excelent de Răzvan Marin. Din nou, mijlocașul lui Empoli, Răzvan Marin, a făcut o partidă bună, remarcând-use în special în minutele de final când a închis bine culoarele din fața propriei apărări.

Din minutul 88, fundașul lui Empoli, Ardian Ismajli se accidentează și nu a mai putut continua jocul, iar pentru că toate schimbările au fost efectuate, echipa lui Zanetti a evoluat cu un om în minus. În aceste condiții, cei de la Sampdoria au forțat egalarea, trimițând-uși în atac și portarul, care au și reușit în minutul 90+8 prin Omar Colley, dar golul a fost anulat, la decizia VAR, pentru un henț la faza premergătoare golului.

Cu cele trei puncte obținute, Empoli urcă două locuri în clasament, ajungând pe poziția a 12-a, cu 22 puncte, fiind la 13 puncte peste ocupanta ultimului loc retrogradabil, deținut de Verona. Sampdoria ocupă locul 19, având numai 9 puncte și are șanse mici să se salveze de la retrogradare.

Declarația antrenorului echipei Empoli, Paolo Zanetti, după victoria cu Sampdoria

Antrenorul lui Empoli, Paolo Zanetti, a declarat după victoria cu Sampdoria, conform site-ului italian Ilposicipo, următoarele: „Știam că va fi un meci greu și că a fost nevoie de atenție împotriva unui adversar care avea un aspect psihologic diferit de al nostru. Până la urmă am obținut trei puncte importante la finalul unui meci în care am fost parțial frumoși, dar nu foarte concreți. Chiar și astăzi am păstrat totul în echilibru, apoi se întâmplă episoade care provoacă finaluri de suferință. Am riscat să fim egalați, după un meci jucat foarte bine. Avem un portar extraordinar, care poate face diferența. Aceasta este o echipă care are o mentalitate clară. Ar fi negeneros să reducem totul în jurul faptelor unui tip care are calități enorme. Sunt într-un club extraordinar, cu jucători funcționali. Între președinte și manageri, fără cheltuieli incredibile, s-a alcătuit o echipă respectabilă, cu mulți tineri deja pregătiți în roluri esențiale.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

3 jocuri video care sunt pe placul fotbaliștilor de elită

 

Card image