București, 14 Ianuarie 2020

Parma își încheie turul de campionat din Serie A cu o victorie, scor 2-0 cu Lecce

../Imagini-01-2020/Parma-Lecce-2-0

Ultima partidă a turului de campionat al Seriei A, s-a disputat luni, pe stadionul Ennio Tardini, între Parma și Lecce, încheind-use cu scorul de 2-0, în favoarea gazdelor. Cu cele trei puncte obținute, Parma urcă în clasament pe locul 7, cu 28 puncte, la un punct distanță în spatele echipei Cagliari (locul 6). Locurile 5 și 6 asigură prezența în competiția europeană pentru ediția viitoare a UEFA Europa League, iar pentru acest lucru se luptă în acest moment, cel puțin 9 echipe.

În prima etapă a returului, ce se va disputa între 18 și 20 ianuarie, atât Parma cât și Lecce, au meciuri destul de grele, Parma va juca în deplasare cu Juventus, în timp ce Lecce va întâlni Inter, pe propriul teren.

Ambele goluri ale echipei Parma, au fost marcate în a doua parte a meciului, autori fiind Simone Iacoponi, minutul 57 și Andreas Cornelius, minutul 72. Jucătorii lui Lecce, nu și-au creat nicio ocazie clară de gol pe tot parcursul partidei, iar locul 17 din clasament pe care îl ocupă nu este întâmplător.

Declarația tehnicianului echipei Parma, după victoria cu Lecce

Antrenorul echipei Parma, Roberto D'Aversa, în vârstă de 44 ani, a declarat după victoria cu 2-0, în partida cu Lecce, conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „A fost important să obținem cele trei puncte în această seară și trebuie să spun că tinerii s-au descurcat bine, în ciuda faptului că există anumite dificultăți, dar acest lucru este normal în Serie A. Aș dori să-i complimentez pe cei de la Lecce, deoarece joacă proactiv și pun probleme adversarilor. În acest an, Serie A este într-adevăr dificilă, nu există echipe favorite, așa că tinerii merită și mai mult credit pentru că fac lucruri grozave.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/antoine-griezmann

 

Citește și: Antoine Griezmann: Am venit la Barça pentru a învăța un stil nou de joc și pentru a crește la nivel personal

Într-un interviu acordat pentru UEFA.com, difuzat și preluat miercuri de L'Equipe, internaționalul francez Antoine Griezmann, a discutat...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X