logo logo
Fotbal flash

Pe Arena Națională, Steaua a învins Dinamo, în derby-ul etapei a 6-a din Liga a 2-a, scor 2-1

10 septembrie 2022

 

Card image

Spectacol total pe Arena Națională, atât în teren cât și în tribune, în derby-ul Ligii secunde, Dinamo în calitate de gazdă a întâlnit vineri Steaua. Galeriile celor două echipe și-au început încălzirea, cu câteva zeci de minute înaintea startului partidei, aruncând cu torțe, unii în alții, iar stuarzii nu au făcut față, fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine, pentru a evita un posibil conflict fizic între cele două galerii.

Împinși de la spate de cele două galerii, jucătorii ambelor formații, au dat totul pe teren, cum se spune. Prima repriză a aparținut dinamoviștilor, au reușit să și marcheze în minutul 41, prin Lamine Ghezali. Nu a durat mult bucuria fanilor dinamoviști și a jucătorilor lui Ovidiu Burcă, pentru că, Steaua a reușit egalarea peste 3 minute, prin Ștefan Pacionel.

După pauză, jucătorii lui Daniel Oprița, au preluat inițiativa, reușind golul de 2-1, în minutul 50, prin Bogdan Chipirliu. Ambele goluri ale steliștilor au fost spectaculoase, pe placul publicului prezent la meci și al telespectatorilor.

Atacantul dinamoviștilor, Antonio Bordusanu a ratat din cel puțin două situații favorabile, spre exasperarea publicului din tribune. Spre deosebire de jucătorii dinamoviști, care au fost puțin mai lenți, cei ai lui Daniel Oprița, au fost mai rapizi, golurile venind în urma unor șuturi spectaculoase, fără preluare.

După acest rezultat, Steaua urcă cel puțin provizoriu pe prima poziție a clasamentului, cu 13 puncte, dar trebuie să reamintim că nu au drept de promovare în Superligă. Dinamo rămâne cu 6 puncte, tot provizoriu, pe locul 12, putând să mai piardă loc sau locuri, după disputarea celorlalte jocuri ale etapei a 6-a. În etapa următoare, Dinamo va evolua marți 20 septembrie, în deplasare cu Gloria Buzău, iar Steaua va juca sâmbătă, pe propriul stadion din Ghencea, cu penultima clasată, Unirea Constanța.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Rangers învinge PSV, scor general 3-2 și se califică în grupele Champions League

 

Card image