logo logo
Fotbal flash

Pe stadionul Giulești, Rapid învinge FCSB, scor 2-0, într-o partidă a etapei a 2-a din Superliga

25 iulie 2022

 

Card image

Duminică pe stadionul Giulești, Rapid a învins FCSB, într-un derby al Superligii, urmare a unui joc bun practicat în prima repriză și al aportului fanilor, care au populat tribunele stadionului la capacitatea maximă.

Cele două goluri, au avut ca autori pe Dugandzic, minutul 20 și Cristi Săpunaru, minutul 40, ambele goluri fiind destul de frumoase, primul din centrarea lui Alex Ioniță și reluarea cu capul a lui Dugandzic, iar la cel de-al 2-lea gol, Săpunaru a trimis plasat din 10 metri, din pasa lui Dugandzic.

Formația FCSB, cu Toni Petrea pe bancă, nu se regăsește, având numai un punct din cele două etape și a pierdut și în partida de UEFA Conference League, în deplasarea de la Tbilisi, cu Saburtalo, scor 0-1.

Problema este că nici Campioana ediției trecute de campionat, CFR Cluj, nu are un start bun de sezon în Superliga, fiind învinsă de FCU Craiova, în partida disputată sâmbătă, scor 1-3 și victoria cu Rapid a clujenilor, a fost pe muchie de cuțit, aceștia ratând un penalty în ultimul minut de joc.

În clasament, după două etape, Rapid a urcat pe locul 6, cu 3 puncte, iar FCSB, cu un punct coboară pe locul 12. CFR Cluj ocupă locul 8, cu 3 puncte. În etapa a 3-a, Rapid va juca duminică pe Ion Oblemenco, cu U Craiova, iar FCSB va primi vizita celor de la FCU Craiova. Până atunci, FCSB va juca joi returul cu Saburtalo, din turul 2 al calificărilor din Conference League.

Declarația lui Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, după victoria cu FCSB

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, a declarat după victoria cu FCSB la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Victoria este victorie și în afară de asta, sunt foarte mulțumit de atitudinea jucătorilor. A fost un meci greu, muncit și o victorie meritată. Fiecare meci, dar mai ales pe Giulești, îl jucăm la victorie. Știam ce încărcătură emoțională are acest meci pentru noi și vroiam doar să facem suporterii fericiți. Ne bucurăm că am reușit acest lucru. Am făcut tot ce se putea ca Dugandzic să vină la Rapid, am încredere în el și este un jucător valoros pentru campionatul nostru.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Rapid este învinsă de Lask Linz, scor 0-2, în amicalul disputat sâmbătă

 

Card image