Pe stadionul Wembley, Anglia și Scoția, au terminat la egalitate, în grupa D, a CE de fotbal

București, 19 Iunie 2021

../Imagini-07-2021/Anglia-Scotia-0-0

Vineri, pe cel mai mare stadion din Marea Britanie, Anglia și Scoția au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un meci al grupei D, din UEFA EURO 2020. Cu câte un singur șut pe spațiul porții, de partea fiecărei formații, a fost greu să se impună, una din cele două echipe.

Anglia a început în forță partida, a avut și o bară transversală, în minutul 11, prin John Stones. De partea cealaltă, scoțienii au jucat la intimidare, cu multe faulturi dure și nesancționate cu cartonașe, cel puțin galbene, din partea centralului spaniol, Antonio Miguel Mateu Lahoz. Același arbitru, nu a acordat un penalty clar pentru Anglia, atunci când Raheem Sterling a fost faultat.

Cu punctul greu obținut, Scoția mai speră să prindă un loc 3, care i-ar permite calificarea în optimi, cu condiția să învingă Croația, în ultimul meci al grupei, ce se va disputa la Glasgow, pe data de 22 iunie, la aceiași oră cu celălalt meci, Cehia- Anglia, de pe Wembley.

Incidente înaintea partidei provocate de fanii scoțieni

La partida de pe stadionul Wembley, au asistat 20000 spectatori, dintre care 2800 au fost fani scoțieni. Înainte de meci, în centrul Londrei și în vecinătatea stadionului, 26 fani scoțieni au fost arestați, conform The Telegraph, pentru infracțiuni ce au inclus violența și tulburarea liniștii publice, posesie de droguri, posesia unei arme ofensive, comportament rasial, consum de alcool și atacul asupra unui ofițer de poliție, care a suferit răni minore.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X