logo logo
Fotbal flash

Petrișor Petrescu, după victoria Hermannstadt cu U Cluj: „A fost un meci ca o finală”

11 mai 2022

 

Card image

Cu victoria de la Cluj, din partida cu Universitatea, scor 2-1, disputată luni, cu o etapă înaintea finalului play-off-ului Ligii a 2-a, Hermannstadt a făcut un pas mare spre Liga 1, cu o calificare directă alături de Petrolul. Echipa antrenată de Marius Măldărășanu mai are de trecut un hop, în ultima partidă, care se va disputa sâmbătă la Mediaș, va întâlni CSA Steaua, fiind-ui necesar un singur punct pentru a fi sigură de califivarea directă.

Universitatea Cluj, mai are o singură speranță, teoretică, să învingă în ultima etapă în deplasare Concordia, iar Hermannstadt să fie învinsă de CSA Steaua. În această situație, vor fi la egalitate de puncte și intervine criteriul de departajare cu privire la numărul de puncte mai mare, cu care au intrat în play-off.

Daniel Paraschiv a deschis scorul pentru sibieni, în minutul 14, cu o reluare cu capul, din centrarea lui Petrișor Petrescu, la o fază fixă. În repriza secundă, care a fost mult mai echilibrată, Hermannstadt a reușit să înscrie al 2-lea gol, având-ul ca autor pe Baba Alhasan, în minutul 67, cu o deviere din mijlocul careului. Clujenii au revenit înjoc, fiind susținuți de cei peste 20 mii de fani din tribune, reușind să marcheze o singură dată, în minutul 71, prin Florin Ilie, din pasa lui Ely Fernandes.

Cu o etapă înaintea finalului de sezon, Hermannstadt ocupă poziția secundă în clasament, cu 60 puncte, iar Universitatea Cluj, ocupă locul 3, cu 57 puncte. În ultima etapă, ce se va disputa la finalul acestei săptămâni, vom ști ce echipe vor disputa barajul pentru promovare în Liga 1 și care echipă se va califica direct, alături de Petrolul.

Declarația atacantului echipei Herannstadt, Petrișor Petrescu, după victoria obținută cu Universitatea Cluj

Atacantul echipei Herannstadt, Petrișor Petrescu, a declarat după victoria obținută cu Universitatea Cluj, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Suntem extraordinar de bucuroși, am și emoții puțin. După meci, nu mai aveam voce. A fost un meci ca o finală, pentru că eram la egalitate de puncte, iar meciul egal, după noile reguli, îi avantaja pe ei. Încă nu s-a terminat, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că, matematic nu suntem promovați, mai avem nevoie de un punct, ceea ce sperăm să-l obținem.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Hermannstadt obține doar un punct din deplasarea de la Slobozia, în etapa a 6-a din play-off

 

Card image