logo logo
Fotbal flash

Petrolul pierde jocul cu FC Voluntari, dintr-un penalti dictat în prelungirile partidei

19 iulie 2022

 

Card image

În ultima partidă a etapei 1 din Superligă, Petrolul este înfrântă pe propriul teren, de FC Voluntari, scor 0-1, urmare a golului înscris de Daniel Florea, în minutul 90+2, din penalti, deși au avut un gol anulat, în minutul 23, autor Lucian Dumitriu, după decizia din camera VAR, pentru un presupus ofsaid la Ivanovski.

Partida a fost urmărită de peste 10000 spectatori, fani ai echipei Petrolul. Fundașul Gabi Tamaș a jucat în formația Petrolul împotriva fostei sale echipe. Tamaș a fost supărat la finalul partidei pe decizia arbitrului Găman, care a acordat penalti-ul mult prea ușor și nu s-a dus să verifice faza.

Cu acest rezultat, FC Voluntari ocupă locul 6 în clasament, cu 3 puncte, iar Petrolul ocupă locul 14, fără puncte. În etapa a 2-a, FC Voluntari va disputa meciul de acasă cu FC Botoșani, sâmbătă pe stadionul din Mioveni, întrucât stadionul Anghel Iordănescu a intrat în renovare.

Tot în etapa a 2-a, Petrolul va evolua în deplasare cu UTA Arad, partidă ce se va disputa luni, ambele echipe vin după înfrângeri în prima etapă.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Naționala României U19, pierde jocul cu Slovacia U19 și se întoarce acasă fără niciun punct

 

Card image