logo logo
Fotbal flash

Poli Iași a încasat în 5 etape, 3 cartonașe roșii, din totalul de 6 acordate

13 august 2023

 

Card image

Poli Iași a suferit o nouă înfrângere, după partida cu U Craiova, în etapa a 5-a, din Superligă, scor 1-4, disputată sâmbătă pe stadionul Emil Alexandrescu și își păstrează locul 14, din subsolul clasamentului.

După o primă repriză bună, jucătorii conduși de pe bancă de Leo Grozavu, au reușit să intre la cabine cu un avantaj pe tabelă de un gol, înscris din lovitură liberă excelent executată de Alin Roman, minutul 45, a urmat o a doua parte dezastruoasă pentru echipa ieșeană, încasând 4 goluri, în minutele 67, 78, 90 și 90+4, având ca autori pe Markovic, Ivan, Mitriță și Rogiljic.

Momentul psihologic al partidei, pentru ieșeni, a fost eliminarea lui Mihai Roman, din minutul 60, pentru cumul de cartonașe galbene. După 5 jocuri disputate, Poli Iași a încasat 3 cartonașe roșii, din totalul de 6 cartonașe roșii acordate, iar de fiecare dată, au ieșit de pe teren învinși.

De la echipa U Craiova, s-a remarcat Alexandru Mitriță, fiind declarat și omul meciului, autor al unui gol și al unei pase decisive de gol. Mitriță a resimțit dureri musculare încă din minutul 22, dar a continuat să evolueze, contribuind din plin la succesul echipei.

După acest rezultat, U Craiova urcă în clasament pe locul 2, cu 11 puncte. În etapa următoare elevii lui Laurențiu Reghecampf, vor primi vineri, vizita echipei UTA Arad. În schimb, Poli Iași se va deplasa duminică la București, pentru jocul cu FCSB.

Declarația antrenorului echipei U Craiova, Laurențiu Reghecampf, după victoria cu Poli Iași

După victoria cu Poli Iași, antrenorul echipei U Craiova, Laurențiu Reghecampf, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Este exact ce v-am spus la începutul meciului, dacă luăm în serios și jucăm la adevărata noastră valoare, nu avem nicio problemă, dacă nu jucăm ceea ce trebuie, ne facem singuri probleme, cum a fost cazul în prima repriză. N-am fost agresivi, n-am jucat între linii, le-am dat foarte mult spațiu și datorită acestui lucru s-a întâmplat, ce s-a întâmplat. În repriza a doua, s-a văzut o schimbare, am fost mult mai agresivi, ne-am creat mai multe ocazii, am schimbat viteza, au fost lucruri pozitive. Eliminarea lui Roman, a fost un avantaj foarte mare, de care noi am profitat. Alex (Mitriță) este un jucător foarte important pentru noi. A resimțit ceva în prima repriză, contractură probabil, sper să nu fie ceva mult mai serios.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Conferința de presă a lui Cristiano Bergodi, înaintea startului de sezon, respectiv Rapid v Sepsi

 

Card image