logo logo
Fotbal flash

Portugalia are punctaj maxim în grupa J după 9 etape la calificările pentru EURO-2024

17 noiembrie 2023

 

Card image

Portugalia a întâlnit joi în deplasare, formația Liechtenstein, într-o partidă ce a contat pentru calificările EURO-2024, disputată pe stadionul Rheinpark Stadion din Vaduz și încheiată cu victoria portughezilor, scor 2-0.

Golurile au fost marcate de Cristiano Ronaldo, minutul 46 și João Cancelo, minutul 57'. Cu golul marcat, Cristiano totalizează 10 reușite și alături de Romelu Lukaku, ambii câte 10 goluri, conduc în clasamentul golgheterilor.

Deși și-a dominat clar adversarul, având o posesie de 73/27, victoria lusitanilor nu se poate pune la îndoială. Cristiano Ronaldo a reușit deschiderea de scor și totalizează 127 goluri pentru Naționala Portugaliei, în cele 204 meciuri.

Din grupa J, în afara Portugaliei, care se califică la turneul final de pe prima poziție, Slovacia este a doua echipă calificată, cu 19 puncte.

Declarația antrenorului echipei Portugaliei, Roberto Martínez, după victoria cu Liechtenstein

Selecționerul Portugaliei, Roberto Martínez, a declarat după victoria cu Liechtenstein, conform site-ului sportiv Ojogo,pt, următoarele: „În prima repriză, cred că a lipsit pofta de joc, nu a fost ceva tactic sau tehnic. Atitudinea a fost foarte bună din primul minut, dar noi am fost frustrați și s-a pierdut timp. Am fost afectați de acest lucru, ceea ce este normal, și am schimbat mentalitatea în a doua repriză. Am arătat conceptele și am avut o atitudine foarte pozitivă în timpul celor 90 de minute. Apoi am avut debuturile, nu am primit gol și asta este întotdeauna important. José Sá a avut un moment cheie și există o mulțime de note pozitive.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
P

 

PSG preia conducerea grupei H, din Champions League, după victoria cu Milan, scor 3-0

 

Card image