logo logo
Fotbal flash

Prima partidă din returul Superligii, dintre Sepsi și Rapid s-a încheiat cu un scor egal

11 noiembrie 2023

 

Card image

În prima partidă a etapei a 16-a, disputată vineri la Sfântu Gheorghe, dintre Sepsi și Rapid, după ce ambele echipe s-au anihilat reciproc, scorul nu putea fi altul decât unul de egalitate, un 0-0 bun pentru ambele echipe. Pentru acest joc, antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi a văzut meciul din tribune, fiind suspendat.

După aspectul jocului și statisticile partidei, Sepsi și-a creat mai multe ocazii de gol, reușind să anihileze adversarul, dar au avut neșanse să marcheze, asta și din cauza faptului că, în poarta Rapidului, Horațiu Moldovan a prins o zi foarte bună, fiind declarat și omul meciului, salvând-uși poarta cu intervenții excelente.

Pentru UTA Arad, au marcat Rareș Pop, minutul 19 și Kevin Luckassen, minutul 75, iar pentru Rapid, Funsho a realizat o dublă, în minutele 13 și Cea mai spectaculoasă fază a meciului, a fost cea din minutul 79, când noul component al Rapidului, Tsoumou a reluat spectaculos din foarfecă ddin mijlocul careului, mingea lovind bara transversală a porții lui Niczuly.

O altă fază spectaculoasă a fost la poarta Rapidului, în minutul 45+3, atunci când portarul Moldovan a reușit să evite golul, cu o respingere cu piciorul, la șutul pe colțul lung trimis din apropiere de Ion Gheorghe.

Cu punctul obținut, Rapid urcă cel puțin provizoriu pe locul 2, la egalitate de puncte cu CFR Cluj, ambele cu câte 30 puncte, despărțite de golaveraj. Sepsi ocupă după acest joc, tot cel puțin provizoriu, locul 8, cu 20 puncte. În etapa următoare, care va fi peste două săptămâni, după ultimele două etape ale preliminariilor EURO 2024, Rapid va primi vizita echipei U Cluj (loc 9, cu 19 puncte), iar Sepsi va evolua în deplasare, cu FCU Craiova (loc 14, cu 15 puncte).

Declarația antrenorului secund al Rapidului, Adrian Iencsi, după partida cu Sepsi

După meci, antrenorul secund al Rapidului, Adrian Iencsi, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „După aspectul jocului, pot spune că este un rezultat echitabil și ambele echipe cred că sunt mulțumite cu acest scor alb. Noi am venit încrezători, cu gândul să obținem cele trei puncte, din păcate nu le-am obținut. A fost o primă repriză, destul de ștearsă a noastră, nu am fost destul de îndrăzneți. Dacă îndrăzneam, cred că reușeam să înscriem. În a doua repriză, a fost ceva mai bine și prin schimbările pe care le-am făcut. Și ei au făcut câteva mutări bune.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
P

 

Niczuly, după 6 înfrângeri consecutive ale echipei Sepsi: Dacă nu vom face ceva, vom retrograda

 

Card image