logo logo
Fotbal flash

Rapid continuă seria de rezultate slabe, iar după 4 etape ocupă un loc de mijloc al plutonului

08 august 2023

 

Card image

După dușul rece înregistrat pe Giulești cu FC Botoșani, jucătorii echipei Rapid, au continuat același joc slab și în partida cu FC Voluntari, cu o înfrângere, scorul de 1-2 fiind greu de digerat de fani.

Pentru Rapid, urmează două jocuri acasă, în etapele 5 și 6, cu Petrolul și Farul, iar dacă nu vor obține victorii, conducerea Rapidului trebuie să schimbe obiectivul, din cel de pe locurile 1-3, în cel de evitarea retrogradării.

În partida cu FC Voluntari, nici antrenorul Cristiano Bergodi, nu a avut inspirație în alcătuirea echipei, începând cu 5 modificări în echipa de start, fapt ce a bulversat jocul în ansamblu. Tot în atenția lui Bergodi și a conducerii tehnice, trebuie ca să se orienteze la o nouă achiziție de portar, întrucât Horațiu Moldovan gafează de la meci la meci și ar trebui să mai stea pe banca de rezerve o perioadă.

Golul din secunda 10, al lui Doru Andrei, încasat de Moldovan, l-a luat prin surprindere, probabil că se uita la fanii din tribunele stadionului Anghel Iordănescu, veniți în număr consistent la meci. Și la autogolul lui Braun din minutul 37, același Moldovan a greșit.

În clasament, după 4 etape, Rapid ocupă locul 8, cu 5 puncte, iar FC Voluntari a urcat pe locul 2, cu 9 puncte. În etapa a 5-a, FC Voluntari se deplasează la Craiova, pentru partida cu FCU. Formația antrenată de Nicolae Dică, ocupă locul 13, cu numai 3 puncte.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Cristiano Bergodi, noul antrenor al Rapidului: Îmi dorec să facem spectacol pe Giulești

 

Card image