Rapid la prima înfrângere în play-off, scor 0-1, cu Universitatea Craiova 1948

București, 20 Aprilie 2021

../Imagini-04-2021/Craiova-Rapid-1-0

Luni pe stadionul Ion Oblemenco, Rapid a părăsit terenul învinsă la limită, de U Craiova 1948 și coboară pe locul secund în clasamentul play-off al Ligii a 2-a. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 12, având-ul ca autor pe atacantul Andrea Compagno. Din minutul 62, U Craiova 1948, a evoluat în 10 oameni, în urma eliminării fundașului Lorenzo Paramatti, pentru lovirea cu cotul în atac.

Victoria craiovenilor este pe deplin meritată, cu toate că antrenorul Eugen Trică, a criticat prestația centralului Lucian Rusandru, deși nu a influențat scorul de pe tabelă. Mai putem critica prestația centralului, pentru unele indecizii, tolerând multe intrări dure ale jucătorilor echipei gazde, în special în startul reprizei secunde, când au evoluat la intimidarea adversarului. Asistenții lui Rusandru, Stelian Slabu și Daniel Vasile, au avut unele decizii eronate, astfel că la anumite poziții de ofsaid clare, nu au ridicat fanionul.

Jucătorii echipei Rapid trebuie încurajați după acest prim eșec și nu demobilizați, cum au făcut în intervențiile telefonice de după finalul partidei, Marius Șumudică și Daniel Pancu, spunând că dacă Rapid promovează vor trebui aduși mulți jucători noi. Trebuie apreciată declarația obiectivă de după meci, a antrenorului Mihai Iosif, care a spus că echipa a fost obosită, după deplasarea anterioară de la Timișoara și a efortului depus în ultimele 6 partide, atât pentru câștigarea partidelor pentru obținerea locului de play-off, cât și celelalte trei victorii consecutive din play-off.

În etapa viitoare, U Craiova 1948, locul 1 cu 45 puncte, se deplasează la Călărași pentru jocul cu Dunărea, locul 4, cu 38 puncte, ce va avea loc luni, iar Rapid, locul 2, cu 42 puncte, va întâlni sâmbătă într-un joc important ce se va disputa la Buftea, pe CS Mioveni, aflată pe locul 3, cu 41 puncte.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X