logo logo
Fotbal flash

Rapid și U Craiova, au terminat la egalitate, după un joc frumos, cu mult angajament

13 noiembrie 2022

 

Card image

Sâmbătă pe stadionul Giulești, într-o partidă a etapei a 18-a din Superligă, Rapid și U Craiova, au terminat la egalitate, scor 2-2, după un joc plăcut. Înaintea partidei, Rapid ocupa locul 2, iar U Craiova, locul 4, la fel au rămas pozițiile din clasament și după acest rezultat, ambele echipe au șanse mari să prindă locurile de play-off.

U Craiova a dominat începutul de partidă, când după două contraatacuri tăioase, a reușit să marcheze destul de repede prin Alexandru Crețu, minutul 5 și Ștefan Baiaram, minutul 20. Rapid a reușit să marcheze golul de 2-1, prin Alexandru Albu, minutul 24, apoi repriza secundă a fost dominată de jucătorii lui Adrian Mutu, care au reușit egalarea în minutul 72, prin Marko Dugandzic.

Meciul a fost aspru, jucătorii ambelor echipe nu s-au menajat, s-a soldat și cu accidentări, cum ar fi cea a lui Bancu, cu dureri în zona genunchiului, care a fost înlocuit în minutul 78, a lui Alexandru Albu, înlocuit în minutul 61.

Fundașul echipei craiovene, Bogdan Mitrea și-a lovit adversarii peste față în două rânduri și a primit numai un singur cartonaș galben. La prima lovire peste față din minutul 30, aplicată lui Albu, Mitrea putea primi cartonaș roșu și penalti pentru Rapid, dacă brigada de arbitrii nu era îngăduitoare cu asemenea comportamente nesportive.

Declarația lui Adrian Mutu, antrenor Rapid, după egalul cu U Craiova

Antrenorul echipei Rapid, Adrian Mutu, a declarat după egalul cu U Craiova, la canalul TV Orange Sport, următoarele: „Am început meciul timorați, s-a simțit din nou presiunea venită asupra noastră, după acea înfrângere din derby, veneam și după înfrângerea din Cupă. Am avut o săptămână cu meciuri grele, cu echipe bune. Se simțea presiunea cum așa tacit, o punea publicul pe noi și ne obliga la un rezultat pozitiv în seara asta. În prima jumătate de oră, Craiova a găsit spațiile necesare și de a înscrie. După aceea, am reintrat în joc după golul nostru și repriza a doua ne-a aparținut. Astăzi am arătat tărie de caracter, să revenim de la 0-2, să terminăm meciul în atac, am încercat să câștigăm acest meci, iar dacă meciul ar nai fi durat 10 minute, aveam și șanse să-l câștigăm. A fost un meci frumos, spectaculos pentru public, pentru care ambele echipe au luptat, așa cum trebuie să joace două echipe puternice.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Spectacol total pe Giulești, oferit de ocupantele primelor două locuri, în partida Rapid-Farul, scor 1-1

 

Card image