logo logo
Fotbal flash

Real Madrid se califică în finala Super Cupei Spaniei, după victoria cu Barcelona de la Riyadh

13 Ianuarie 2022

 

Card image

Prima semifinală a Super Cupei Spaniei, disputată miercuri la Riyadh, dintre Real Madrid și Barcelona, s-a încheiat după 120 minute de joc, cu victoria madrilenilor, scor final 3-2. Real Madrid este prima finalistă și va întâlni duminică echipa ce va câștiga cealaltă semifinală, care se dispută astăzi, tot la Riyadh, între Atletico Madrid și Athletic Bilbao.

Pentru Real Madrid au marcat Vinicius Junior, minutul 25, Karim Benzema, minutul 72 și Federico Valverde, minutul 98. Golurile echipei Barcelona, au fost înscrise de Luuk de Jong, minutul 41 și Ansu Fati, minutul 83.

Partida a fost una spectaculoasă și echilibrată, Barcelona reușind să revină de două ori și să egaleze, fiind necesare cele două reprize de prelungiri pentru departajare. Cu gol marcat și pasa de gol pentru Vinicius, Karim Benzema a fost desemnat cel mai bun jucător în semifinala Clásico a Supercupei Spaniei.

Declarația atacantului echipei Real Madrid, Karim Benzema, după victoria cu Barcelona

 Atacantul francez al echipei Real Madrid, Karim Benzema, a declarat după victoria cu Barcelona, conform site-ului oficial al clubului madrilen, următoarele: „Sunt încântat și mă simt foarte mândru. Fanii au fost grozavi. Îmi dau mai multă încredere și puterea de a face ceea ce fac pe teren și aș dori să le mulțumesc tuturor suporterilor de aici pentru asta. Nu știu dacă Madrid este cea mai bună echipă din Europa. Dar ceea ce vă pot spune este că Madrid este cel mai bun club din lume. Dar trebuie să câștigăm trofee pentru a fi în frunte. Cred că am meritat victoria astăzi pentru că am luptat din primul minut până în ultimul.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Echipa mondială a anului 2021, alcătuită din jucători nominalizați de IFFHS

 

Card image