București, 27 Ianuarie 2020

Real Madrid trece pe primul loc în LaLiga, după victoria din deplasare cu Valladolid

../Imagini-01-2020/Valladolid-Real-0-1

Profitând de eșecul Barcelonei, în meciul disputat sâmbătă în deplasare cu Valencia, Real Madrid a câștigat partida din deplasare cu Valladolid, disputată duminică, cu scorul de 1-0 și preia șefia clasamentului în LaLiga, cu 3 puncte peste Barcelona și cu un golaveraj mai bun.

Autocarul care transporta jucătorii și staff-ul echipei Real Madrid, la stadionul José Zorrilla din Valladolid, a ajuns cu cca. 2 ore înaintea începerii partidei, făcând-uși cu greu trecerea datorită miilor de admiratori din preajma stadionului.

Singurul gol al partidei, a fost marcat de fundașul Nacho Fernández, de 30 ani, în minutul 78, în urma unei pase excelente primite de la Toni Kroos, cu o deviere cu capul, iar portarul echipei Valladolid, Jordi Masip nu a avut nicio șansă să apere.

Real Madrid a meritat victoria, chiar dacă a fost la limită, având o posesie mai bună, 63-37 și un raport al șuturilor pe poartă sau pe lângă poartă, favorabil. Pe finalul partidei, a fost nevoită să se apere și să-și conserve fragilul avantaj. Au avut și emoții în minutul 88, când echipei Valladolid i-a fost anulat un gol, la decizia VAR, pentru ofsaid.

Reacția lui Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid, după victoria cu Valladolid

Tehnicianul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane a declarat, conform site-ului oficial al clubului madrilen, după victoria cu Valladolid, următoarele: „Sunt trei puncte importante obținute, dar nimic mai mult. Au rămas multe meciuri de jucat în ligă și va fi dificil pentru toate echipele și pentru noi. Suntem fericiți pentru rezultat, a fost o foarte mare luptă și am jucat prea defensiv. În partea a doua am fost mai buni.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Barcelona-Atletico-2-3

 

Citește și: Atletico învinge Barcelona, scor 3-2 și va juca finala Super Cupei Spaniei cu Real Madrid

Cea de-a doua semifinala a Super Cupei Spaniei, dintre Atletico și Barcelona, disputată joi pe stadionul King Abdullah Sports City (Jeddah), s-a încheiat cu victoria madrilenilor...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X