România U23 a învins Australia U23, în ultimul meci de pregătire din Spania

București, 09 Iunie 2021

../Imagini-07-2021/George-Ganea

Selecționata României U23 și-a încheiat stagiul de pregătire de la Marbella, cu o victorie, scor 1-0, cu formația similară a Australiei, în partida disputată marți. Golul victoriei a fost marcat de George Ganea, cu o scăriță peste portarul australian Maynard-Brewer, în minutul 10.

În fața Australiei, jucătorii României U23, au făcut o partidă excelentă, închizând bine culoarele la poarta lui Aioani, au avut determinare, iar per ansamblu, jocul poate da speranțe, în obținerea unor rezultate bune la Olimpiada de la Tokyo.

Așadar, după eșecul cu 1-0, în primul amical cu Mexic, reprezentativa României U 23, se pregătește pentru startul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, ce se vor deschide pe 22 Iunie, dată ce corespunde cu primul joc al elevilor lui Nicolae Dică, în confruntarea cu Honduras, din cadrul Grupei B.

Selecționerul Nicolae Dică, a folosit următorii jucători în partida cu Australia: Aioani (Popa, 69) – Rațiu (Cristi Manea, 69), Pașcanu, Nedelcu, Boboc (Velisar, 83) – Marin (Grigore, 89), Dulca (Buta, 89) – Cîmpanu, Ciobanu (Perianu, 83), Mățan (Octavian Popescu, 46) – George Ganea (Valentin Costache, 69).

Declarația atacantului George Ganea, după succesul României U23 cu Australia U23

Autorul singurului gol al partidei cu Australia, atacantul George Ganea, a declarat după joc, pentru canalul oficial Youtube, al FRF, următoarele: „A fost o partidă destul de grea, am fost destul de obosiți, s-a acumulat oboseala de la antrenamente și de la meciul trecut, dar zic eu că, am făcut un meci foarte bun. Am jucat un fotbal frumos, am combinat, am pasat, chiar dacă am marcat numai un gol.”

Întrebat ce a lipsit echipei să câștige la un scor mai mare, George Ganea a spus: „Cred că din cauza oboselei, nu ne-am putut concentra cât trebuia și cred că asta ne-a lipsit. Astăzi s-a văzut că suntem o echipă unită, pot să zic că în teren suntem ca niște frați, alergăm unul pentru celălalt, pasăm și finalizăm acțiunile. La JO, o să facem o figură frumoasă și putem să ne batem cu orice echipă.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X