logo logo
Fotbal flash

România obține victorie în deplasare cu Islanda, în grupa J din preliminariile World Cup

03 Septembrie 2021

 

Card image

Într-o partidă contând pentru preliminariile World Cup 2022, disputată joi pe stadionul Laugardalsvöllur din Reykjavik, selecționata României a câștigat cu scorul de 2-0, împotriva Islandei. Cele două goluri, au fost marcate în minutele 47 și 83, având-ui ca autori pe Denis Man și respectiv, Nicolae Stanciu.

Victoria este destul de importantă în configurația grupei, ținând cont de egalul înregistrat între Macedonia de Nord și Armenia. Astfel, pe prima poziție a grupei J, se află în continuare Armenia, dar duminică se va confrunta cu Germania, în deplasare. Cu 6 puncte, România ocupă locul 4 în clasament, iar duminică va întâlni Liechtenstein, pe Arena Națională.

Spre deosebire de evoluția destul de ștearsă a jucătorilor României, în ultimele două partide disputate în grupa J, de data aceasta, jucătorii au jucat mult mai bine, în care s-au remarcat Nicolae Stanciu, Denis Man și Denis Alibec. Din păcate, Alibec a ieșit de pe teren accidentat, în minutul 76, după o durere musculară.

Reacția mijlocașului echipei României, Nicolae Stanciu, după victoria cu Islanda

Autorul unui gol și a unei pase de gol, Nicolae Stanciu, a declarat după victoria cu Islanda, la canalul de televiziune PRO TV, următoarele: „Victoria din această seară înseamnă enorm, având în vedere că, anul trecut, nu am câștigat aici. Am vorbit mult între noi, despre acea partidă, chiar dacă acum este o competiție diferită. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm acest meci, în primul rând pentru noi. Chiar dacă au fost mulți băieți noi, care nu au prins meciul de anul trecut, le-am transmis și lor, ceea ce înseamnă pentru noi, importanța acestui meci. Trebuia să ne luăm revanșa, dar mai important era să câștigăm, pentru a mai spera la calificarea la Mondiale.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Reacția antrenorului Marius Șumudică, după înfrângerea rușinoasă cu Steaua Roșie

 

Card image