logo logo
Fotbal flash

Scoția învinge Ucraina în Liga Națiunilor și preia șefia clasamentului din Liga B, grupa 1

22 septembrie 2022

 

Card image

Miercuri la Glasgow, pe stadionul Hampden Park, selecționata Scoției a învins pe cea a Ucrainei, scor 3-0 și face rocada în fruntea clasamentului grupei 1 din Liga B.

Golurile au fost marcate de John McGinn, minutul 70 și Lyndon Dykes, minutele 80 și 87. Inuițiativa începutului de partidă a fost de partea Ucrainei, iar după primul sfert de oră, gazdele au pus stăpânire pe joc, pe fondul unei inexplicabile căderi a ucrainenilor.

După această partidă din etapa a 4-a, a grupei 1, în clasament conduce Scoția cu 9 puncte, urmată de Ucraina, 7 puncte, Republica Irlanda cu 4 puncte și Armenia 3 puncte.

Declarația atacantului echipei Scoției, Lyndon Dykes, autorul unei duble, la finalul partidei cu Ucraina

Introdus în teren în minutul 70, atacantul echipei Scoției, Lyndon Dykes, autorul unei duble, a declarat la finalul partidei cu Ucraina, conform site-ului UEFA: „Am fost dezamăgit să nu fiu titular, dar am venit și am schimbat jocul. Pentru Scoția, recordul meu de goluri a fost bun și voi continua să intru în pozițiile potrivite și să continui să marchez. Este un început bun pentru această serie de trei meciuri. Ne va da o încredere masivă și acum trebuie să continuăm împotriva Irlandei. Am vrut să arătăm tuturor că ne doare și dezamăgiți de ultimul meci (împotriva Ucrainei). Am vrut să arătăm tuturor ce putem face și am făcut asta în seara asta. Acum ne concentrăm pe aceste trei jocuri care vin. Avem un meci greu sâmbătă, așa că vrem să ne asigurăm că facem din nou bine pentru fani, cărora le suntem datori pentru ceea ce s-a întâmplat în meciul din deplasare din Irlanda.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Ultimul joc al etapei a 8-a, se încheie cu victoria echipei Hermannstadt, împotriva U Craiova

 

Card image